DISTRIBUIȚI
nicolai

UPDATE 27,05 ora 8.00: Rezultatele provizorii după numărarea voturilor din 18.612 secţii din ţară, reprezentând 99.31% din totalul de 18.740 sectii arată că ALDE a obținut 4.24% din voturi și nu trece pragul electoral.

ALDE nu prinde Parlamentul european. Exit-poll final CURS/Avangarde: PSD și PNL la egalitate, USR pe trei, cu voturile Diasporei: PNL locul 1, USR locul 2, PSD locul 3

CURS și Avangarde au făcut publică versiunea finală a exit-poll-ulului, valabilă pentru ora 21.00, dar fără voturile Diasporei, care dă PNL și PSD la egalitate cu 25,7%, iar USR pe locul 3 cu 23,9%. În schimb, CURS și Avangarde scriu într-o notă că ”din estimarile noastre, ierarhia primelor trei partide se poate modifica astfel: 1. PNL, 2. USR, 3. PSD”.

Exit-poll-ul mai arată următoarele rezultate:

Pro România – 5,7%
UDMR – 5,4%
PMP – 5,2%
ALDE – 4,7%
Alții – 3,7%

12 COMENTARII

  1. Nici nu ma mir ca ALDE n-a trecut pragul pt. europarlamentare. Cele doua doamne din fotografie, trimise in ultimele legislaturi la UE si-au luat-o-n cap. In loc sa fie trup si suflet pt. Romania si romanii care le-au votat, au ascultat de comenzile rautacioase ala liderului lor facand rau Romaniei, chiar daca nici acum nu cred. Ma bucur ca nu le vom mai vedea la Bruxelles.

  2. Doua babe scelerate! Amandoua au fost mai groaznice decat Elena Ceausescu. De o rautate incredibila. Ce noroc avem sa scapam de ele!

  3. Cea mai buna veste de la aceste alegeri este ca scapam ce aceste individe oribile. Fiind din gasca lui Tariceanu, ele isi manifestau constant ura fata de mediul inconjurator, fata de natura. Norica Nicolai chiar saptamana trecuta declara ca raurile trebuie betonate.

  4. Voturile diasporei nu trebuie anulate nu e constitutional suntem cetățeni romani și avem dreptul prin constituție să ne exprimam dreptul la vot. Sunt mulțumită că cele două mumii nu vor mai fi la Bruxelle, dar să nu uităm că ăștia care le-au trimis sunt ca ciuma greu de distrus. Sper că vom putea sa o facem. Curaj România trebuie să-i eliminăm pe acești trădători de țară. Jos infractorii și corupții.

  5. YEEEEEES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SA EDITAT SI GRAPINI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EDITAT ANALFABETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.