Acasă Actualitate Nu numai trezorierul PSD e infractor, ci și soția sa care a...

Nu numai trezorierul PSD e infractor, ci și soția sa care a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare

DISTRIBUIȚI

Georgiana Drăghici, soția trezorierului PSD Mircea Drăghici a fost condamnată, marți, de Tribunalul București, la 3 ani de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă.

În același dosar au fost condamnați la aceeași pedeapsă Cristian Meleșteu și Doru Marian Bălășoiu.

Femeia, fost consilier al Dacianei Sârbu, este acuzată de mărturie mincinoasă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la participaţie improprie la abuz în serviciu, instigare la mărturie mincinoasă și instigare la favorizarea făptuitorului. Cristian Meleșteu, fost șef de direcție în Ministerul Tineretului și fost consilier PSD Argeș, este acuzat de abuz în serviciu.

Cuplul a fost cununat de o altă infractoare, Ana Maria Pătru, fostă șefă AEP judecată pentru că a luat șpăgi de aproape 2 milioane de euro.

1 COMENTARIU

  1. EDITAT asta vroia sa ajunga Ministru la Ape si Paduri sa isi bage laba la spagile care se dau din lucarile de aparare care au fost dijmuite de toti care s-au perimedat pe acolo!!!incompetentele multor dintre ai au condus la dezsatrul padurilor si apelor acestei Tari!LA PUSCARIE CU golanii din Mafia padurilor si balastierelor !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.