Home Actualitate Oana Zăvoranu, cercetată în libertate

Oana Zăvoranu, cercetată în libertate

DISTRIBUIŢI

 

Oana Zăvoranu – audiată joi, timp de mai multe ore, după ce a fost prinsă în flagrant cu 10.000 de euro primiţi de la medicul estetician Marek Vâlcu, pe care l-ar fi şantajat că dezvăluie informaţii compromiţătoare despre el – va fi cercetată în libertate.

 

Zăvoranu a ieşit de la Poliţia Sectorului 3, însoţită de avocat, în jurul orei 23.15. Ea nu a făcut declaraţii, rezumându-se să le spună jurnaliştilor, în drum spre maşină, să nu se înghesuie, ca să nu-i „strice silicoanele”.

 

Avocatul ei, Alexandru Murărescu, a spus că banii ceruţi medicului de către clienta lui reprezentau despăgubiri pentru mai multe operaţii estetice pe care aceasta le considera nereuşite.

 

Murărescu a mai spus că Oana Zăvoranu îşi dăduse întâlnire cu Marek Vâlcu, joi, spre a obţine consimţământului acestuia pentru declanşarea procedurii de mediere. Avocatul a adăugat că Zăvoranu a mers la întâlnire însoţită de un „mediator autorizat”.

 

La Poliţie a fost audiat şi medicul Marek Vâlcu. Acesta a declarat, la ieşire, că Zăvoranu s-ar fi plâns de rezultatele unei operaţii făcute cu mult timp în urmă, mai precis în 2011.

 

Surse din Poliţie au declarat, pentru MEDIAFAX, că Oana Zăvoranu a fost prinsă în flagrant joi, după ce a primit 10.000 de euro de la Marek Vâlcu.

 

Ea i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele unei operaţii la sâni făcute de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat „mai multe probleme”. Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre el, dacă nu primeşte 10.000 de euro. Ea l-ar fi şantaj pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi, au mai spus sursele citate.

 

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti. Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

 

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu. În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au organizat un flagrant. Astfel, după ce Zăvoranu a primit banii de la Vâlcu, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă. Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.

 

Oana Zăvoranu a fost ridicată de poliţişti şi dusă la Poliţia Sectorului 3, unde a fost audiată.

 

Potrivit informaţiilor de pe site-ul clinicii private unde lucrează Marek Vâlcu, o operaţie de implant mamar costă 2.500 de euro.

 

Oana Zăvoranu este denunţătoarea din dosarul vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa, deschis după ce acestea ar fi şantajat-o.

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.