Acasă Actualitate Off, viața lui! Adrian Minune, învinuit de procurorii DIICOT pentru deținere de...

Off, viața lui! Adrian Minune, învinuit de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri

DISTRIBUIȚI

Cântărețul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune, a fost pus sub învinuire pentru deținere de droguri în vedere consumului, procurorii DIICOT aducându-i miercuri la cunoștință acuzațiile, potrivit unor surse judiciare.
Adrian Simionescu s-a prezentat miercuri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) pentru a-i fi adusă la cunoștință acuzația pentru care este cercetat, au declarat surse judiciare.
Alături de Adrian Minune au mai fost puși sub învinuire Sorin Talent și Costel Biju, tot pentru deținere de droguri în vedere consumului, au precizat sursele citate.
?ê?£i Costel Biju a venit la sediul DIICOT, fiind citat de procurorii pentru a-i fi adusă la cunoștință învinuirea.
Sursele judiciare au precizat că acest caz a pornit de la o cauză complexă de trafic de droguri aduse pe filiera Spania, Adrian Minune, Sorin Talent, Costel Biju și alte persoane fiind o parte dintre cei care ar fi asigurat piața de desfacere în România.
În 15 octombrie a fost audiat la DIICOT și cântărețul de manele Florin Salam, într-un dosar în care el și membrii trupei sale sunt suspectați de consum de cocaină.
Florin Salam declara, la ieșirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde "s-au întâmplat mai multe prostii".
Întrebat dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns: "Nu știu, s-o fi consumat".
Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat droguri, Florin Salam a spus că nu știe, dar dacă ar fi așa, el ar face "curățenie în trupă", fără să-i facă rău respectivului.

Mihaela Dobrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.