Acasă Actualitate Oficial: Carmen Dan a cumpărat un BMW seria 7 din banii Ministerului...

Oficial: Carmen Dan a cumpărat un BMW seria 7 din banii Ministerului de Interne și i l-a dat lui Dragnea

DISTRIBUIȚI

Marcel Vela a afirmat, la sediul Ministerului de Interne, că se doreşte dotarea Poliţiei cu autoturisme.
„Sunt în pregătire mai multe autoturisme Duster, pentru a fi trimise în ţară şi în Bucureşti”, a spus oficialul.
Marcel Vela a răspuns criticilor venite din partea sindicatului Europol, care îi transmitea ministrului că poliţiştii merg cu „sicrie” în loc de maşini. „Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumprat un BMW Seria 7, echivalentul a vreo 10 Loganuri, şi l-a dat în comodat, la Camera Deputaţilor”, a spus Vela.
Ministrul a adăugat că a cerut Camerei Deputaților să returneze maşinile de lux cumpărate pe banii poliţiştilor.
Ministrul de Interne a menţionat că au fost cheltuiți bani „aiurea”, în loc să fie cumpărate mașini noi pentru polițiști. „Au fost cumpărate și patru mașini noi, Touareg, la Jandarmerie pentru protejarea demnitarilor PSD, de 200.000 de euro” bani cu care „puteau fi cumpărate 2.000 de pistoale pentru polițiștii din stradă”, a mai spus ministrul.
Întrebat pentru cine a folosit autoturismul BMW seria 7, Vela a afirmat că „dealul a fost între Carmen Dan și cel care a condus Camera Deputaților” – „ori domnul Dragnea, ori cine a urmat după dânsul”.
El a adăugat că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie, cu o mie de euro bucata”. „O să verific ce fel de televizoare aşa de grozave sunt, cu 1.000 de euro bucata. Şi alte achiziţii, pe care noi le-am considerat neoportune”, a mai spus Marcel Vela.

4 COMENTARII

  1. Doamna Dan, fost ministru pana cand i s-a venit de hac trebue sa raspunda pentru cele facute. Cu masina cadeau lui DragneA, CU CELELALTE MASINI PENTRU SEFII PSD, si pentru toate murdariile semnate de ea. Asa cum seful ei face puscarie si dna DAN poate face ce puscarie pentru cele facute in dauna Romaniei. Astea nu-s greseli ci daune in avutul statului si trebue pedepsita. DNA trebue sa actioneze ca atare. Abuzurile pe bani nostri nu trebue lasate nepedepsite. Sa speram in masurile de riguare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.