Acasă Actualitate Olteanu întârzie începerea urmăririi penale a lui Mitrea

Olteanu întârzie începerea urmăririi penale a lui Mitrea

DISTRIBUIȚI

Președintele Camerei Deputaților, Bogdan Olteanu, trebuie să trimită DNA-ului un răspuns oficial pentru urmărirea penală a lui Miron Mitrea, pentru a putea continua procedurile în cazul social-democratului.
Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Saplacan, a declarat că există anumite proceduri ce trebuie urmate. "În data de 4 septembrie, am solicitat președintelui Camerei Deputaților să ne comunice oficial dacă deputatul Miron Mitrea și-a depus demisia, potrivit Regulamentului Camerei Deputaților. Până marți, nu am primit niciun răspuns, deci nu suntem în măsură să declanșăm urmărirea penală", a afirmat Livia Saplacan.
Social-democratul Miron Mitrea și-a prezentat, pe 3 septembrie, demisia în fața plenului Camerei Deputaților, motivându-și gestul ca singura modalitate de a ieși din situația "neonorantă" în care a fost pus, și a reclamat, cu acest prilej, "abuzurile care se întâmplă într-o anumită parte a procuraturii".
Mitrea a precizat că s-a prezentat "ca orice cetățean" la DNA ori de câte ori a fost chemat, mai ales în condițiile în care nu are "niciun fel de încredere în procurorii politici de la DNA".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.