Acasă Actualitate OnlyFans: Andrew Tate nu a primit niciodată plăți de la noi

OnlyFans: Andrew Tate nu a primit niciodată plăți de la noi

DISTRIBUIȚI

Un purtător de cuvânt al OnlyFans a declarat pentru Reuters că Andrew Tate „nu a avut niciodată” un cont de creator și nici nu a primit plăți. Ei au spus că OnlyFans îl monitorizează de la începutul anului 2022 și au luat „măsuri proactive” pentru a-l opri să posteze sau să monetizeze conținut, fără a detalia motivele controlului sau măsurile luate.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că creatorii în ansamblu au fost supuși unor verificări ample de identificare și că tot conținutul a fost revizuit de platforma care a lucrat îndeaproape cu forțele de ordine. Avocatul Vidineac a refuzat să comenteze măsurile luate de OnlyFans împotriva Tate.

4 COMENTARII

  1. Pai au avut fetele lui conturi pe Onlyfans. La „îndragostitele-manipulate” li s-a făcut contract de muncă cu studioul de video-chat? S-a respectat codul muncii la aceste studiouri de video-chat? Li s-a plătit salariul la timp? Au fost forțate la ore suplimentare fără a fi remunerate?

    Eu cred ca fatucile astea care apar pe sticla si ii apara nu inteleg ca ele sunt victime ale activitatilor liegale ale fratilor Tate, chiar daca au fost de acord sa faca webcam pentu ei. E ca si cum eu as avea o afacere ilegala si tu ai fi un client de buna credinta. Indiferent ca eu am facut o treaba buna si ca tu esti multumit de serviciile mele si nu depui plangere la politie, daca eu sunt prins tu tot esti o „victima”. Asa si fetele astea, daca ele nu se considera victime, nu vor cere daune in partea civila, dar tot sunt victime a afacerii ilegale. Politia a procedat corect dupa lege.

  2. Frații vor ieși în curând și o să puște în toți haterii venele de ciuda și de oftica .
    Mai bine cititi și voi o factură de gaz și de curent, mormolocilor, ca acolo va e rana

  3. Nici un smecheras care are afacere de video chat n are cont pe numele lui. Sunt platitori de taxe din afacerea asta ca si astia care dau in chirie locuinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.