Acasă Actualitate Oprescu a cerut azil politic în Grecia dar a fost imediat reținut...

Oprescu a cerut azil politic în Grecia dar a fost imediat reținut de eleni

DISTRIBUIȚI

UPDATE 19:16: Poliția Română a anunțat, oficial, că Sorin Oprescu a fost prins la Atena: „La data de 17 mai a.c., în urma activităților investigative și de cooperare polițienească, efectuate de Inspectoratul General al Poliției Române, prin Direcția Operațiuni Speciale, Direcția de Investigații Criminale, Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, în colaborare cu Centrul SELEC și polițiștii greci, coordonați de șeful ENFAST din Atena, au depistat, în zona orașului Atena, un bărbat, de 70 de ani, urmărit la nivel internațional.
Pe numele acestuia a fost emis un mandat european de arestare, după ce, la data de 13 mai 2022, a fost condamnat definitiv, la o pedeapsă cu închisoarea, de 10 ani și 8 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, luare de mită, abuzul în serviciu și spălarea banilor.
Cel în cauză a fost condus la sediul autorității judiciare competente, în vederea confirmării și punerii în executare a mandatului”.

Sorin Oprescu a depus documentația pentru a-i fi acordat azil politic în Grecia.

Acesta pare a fi, conform unor surse, și momentul reținerii sale. Când a cerut azilul politic Sorin Oprescu a și anunțat autoritățile elene că are o condamnare în România, de 10 ani și 8 luni de închisoare. Vom reveni. Citește și Judecătorii i-au confiscat și vila din Primăverii amantei lui Oprescu, Adriana Nica

1 COMENTARIU

  1. Incearca si Oprescu marea cu degetul,care azil politic mai penalule caci tu ai fost condamnat pentru infractiuni economice,adica ai furat din bani Bucurestenilor prin mai multe metode,asta ca sa intelegi si tu pentru ca o faci pe prostul si o dai pe partea politica spunandule grecilor ca vrei azil politic cand tu defapt nu esti esti un hotz oarecare ci unul care a creat un grup infractzional organizat(adica o mafie in cadrul careia tu erai naschul,cam lafel ca Radu Marare la Constantza) si cum sa te creada greci mai Oprescule cand de la prima condamnare a ta pana la asta definitiva a trecut o groaza de timp,timp in care tu nu ai putut sa desfiintzezi acuzatiile ba mai mult inainte de pronuntzarea deciziei finale a judecatorilor tu ai fugit din Romania inloc sa fii in sala de judecata sa itzi demonstrezi nevinovatzia,deci ai comis inca o fapta agravanta fatza de cele pentru care ai fost condanat caci pentru gasirea condamnatului fugar Sorin Oprescu au fost puse la munca politzia si securitatea din Romania si politzia Internatzinala,munca care inseamna altzi bani cheltuitzi de statul Roman adica de tozi romani cu alte cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.