Home Actualitate Oprescu: Daţi-mi spirt! Să mă dezinfectez. C-am dat mâna cu pulimea

Oprescu: Daţi-mi spirt! Să mă dezinfectez. C-am dat mâna cu pulimea

DISTRIBUIŢI

Sorin Oprescu, inventatorul termenului de pulime pentru noi, românii, este la bulău…o ce veste așteptată…
Oprescu, pupilul lui Ion Iliescu, a fost lansat în politică pe moartea lui Coposu, agonia sa exploatată mediatic cu un cinism fără margini de beizadeaua de general de Securitate, dintre cei sosiți cu tancurile lui Anna Pauker în București, direct pe Bulevardul Primăverii.
Tatăl lui Sorin Oprescu a fost unul dintre torţionarii deţinuţilor politici din Regimul Gheorghiu-Dej, în cadrul Brigăzii Mobile conduse de colonelul NKVD (Securitatea evreiească a URSS) Alexandru Nikolschi, care vâna luptătorii anticomunişti, pe „bandiții” gen Ion Gavrilă Ogoranu. În 1951, Oprescu senior ajunge locotenent-colonel al Serviciului Special de Informaţii din cadrul Direcţiei Generale a Securităţii, conduse de Alexandru Drăghici.
Așa cum tăticul era rivuliționar și Doctoru’ Oprescu are certificat de ”rivoluționar”, obținut de la Ion Iliescu, cu doi martori, dintre care unul este celebrul Bebe Ivanovici, traficant a peste 30 000 de certificate, armata de ”ilegaliștii” a lui Ilici.
Acum parcă văd că iese Alexandru Florian cu scandal la adresa DNA, pe motiv că procurorii ar fi vinovați de antisemitism latent…

CITEȘTE ȘI Matrioşka Oprescu – Iliescu şi „metodele active” pentru ocuparea puterii în stat

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.