DISTRIBUIȚI
daniel dragomir

PACT pentru România somează Partidul Alianța Națională (PAN) să-și modifice de urgență sigla electorală cu care a fost înscris în registrul partidelor politice. Însemnul electoral al PAN reprezintă o stea asemănătoare cu sigla PACT pentru România. PAN este partidul înființat de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir condamnat în primă instanță la închisoare și propagandist pentru ROEXIT.
„Solicităm public reprezentanților PAN să înlocuiască sigla electorală plagiată și menționăm că, în caz contrar, vom face uz de toate căile legale pentru a soluționa această speță. Menționăm că Legea Partidelor Politice nr. 14/2003, art. 5, alin. (1) specifică fără urmă de îndoială următoarele: ”Fiecare partid politic trebuie să aibă denumire integrală, denumire prescurtată și semn permanent proprii. Denumirea integrală, denumirea prescurtată și semnul permanent trebuie să se deosebească clar de cele ale partidelor anterior înregistrate, fiind interzisă utilizarea acelorași simboluri grafice, oricare ar fi figura geometrică în care sunt încadrate.”

Nu este o surpriză faptul că activitatea unui partid politic fondat de un condamnat pentru corupție și de apropiații săi debutează printr-un furt, fie el și intelectual. Agenda PAN, un partid iliberal, pro-corupție și antioccidental, este extrem de periculoasă și de nocivă pentru interesele României și se situează la polul opus față de valorile și principiile PACT, o platformă politică liberală, pro-europeană și pro-atlantică. Acest furt intelectual este cu atât mai grav cu cât vizează inducerea în eroare a electoratului, legea partidelor politice fiind extrem de clară cu privire la condițiile pe care trebuie să le îndeplinească partidele politice și însemnele lor.”, anunță PACT.

Citește și Propagandistul ROEXIT, Daniel Dragomir, dat în judecată de jurnalistul Alex Costache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.