Home Actualitate Patriciu și Despot, de 3x femeie

Patriciu și Despot, de 3x femeie

DISTRIBUIŢI

Pe măsură ce se apropie termenul de „judecată finală“ a ziaristului Dinu Patriciu de la Trustul Adevărul, crește și gradul de implicare al acestuia, la nivel de Trust, față de denominația „Băsescu“ – nomina odiosa – pentru cunoscutul mogul. După cum se știe, moguliceanu și-a asumat și calitatea de scribălău la propria-i publicație, „Adevărul“, neignorând însă pe lângă problemele globale abordate și aspecte mai fistichii, cum ar fi teme „mondene“, de cancan, tratate în publicații conexe, cum ar fi tabloidul „Click“, preocupat peste poate de tema „familia Băsescu“ – temă perenă a „publicistului“ Patriciu.
„Publicistul“ pare preocupat cu intensitate de apropierea „termenului final“ de 17 februarie, după vreo 26 de amânări a dosarului Rompetrol, finalizat de procurori în 2006.
În lipsă de bilețele roz trimise via vehiculul său preferat, Tăriceanu, Patriciu îi trimite mesaje cu tâlc lui Băsescu, prin textișoare colorate în ziarul „Click“, pe tema fiicei sale Ioana, cu speranța că hârâiala pe tema fiicei sale îl va enerva cât de cât pe marinar.
Astfel, zilele trecute, „Click“-ul patrician a inventat o temă sub un titlu „de efect“: „Mă mărit cu iubitul Ioanei Băsescu!“, vorbulițe emanate de „diva“ cu circumvoluțiuni aplatizate Alexandra Avram, prezentată drept „rivala“ fiicei președintelui.
„Fotomodeala“ i-ar trimite iubitului Ioanei Băsescu, Giovanni Francesco, mesaje de dragoste în toiul nopții. „Click“ nu uită să precizeze, pe surse, că „anul trecut, Giovanni a fost surprins în ipostaze «fierbinți» cu tânăra, într-un club din Iași“. Alexandra Avram cică ar încerca acum să-l cucerească pe disputatul italian. „Click“ ar deține chiar declarații în exclusivitate de la duduia focoasă: „Recent, ea le-a spus prietenilor că în primăvara acestui an, de ziua sa, urmează să se căsătorească cu iubitul fiicei președintelui. A trimis chiar presei mai multe fotografii cu ea în ipostaze incitante.
«Fotografiile cu mine sunt pentru toți cei care cred că nu e adevărat că mă mărit cu Giovanni Francesco și că nu sunt mai bună decât Băseasca. Vă trimit și o fotografie nud pentru iubitul meu… să o țină pe birou și să nu uite cine îl așteaptă», este punctul de vedere al top-modelului“.

Sursa „Click“: „Pițipoanca dobitoacă“

Ca o dovadă circumstanțială, „Click“ nu uită să adauge că „Tânăra a fost remarcată de Giovanni Francesco, care a și angajat-o ca VJ la postul de muzică pe care îl patronează. Cei doi s-au și distrat împreună la Iași. Poreclită «Veveæ», tânăra a fost sancționată și ulterior dată afară, după o încercare eșuată de a-l intervieva pe Adrian Despot, pe care l-a enervat cu întrebări stupide“.
Sursa de încredere utilizată pe post de „berbece“ a cuplului Ioana Băsescu-Francesco, individa prezentată drept top-model de colegii ziariști ai lui Dinu Patriciu este cvasinecunoscută în „breasla modelelor“, în schimb este arhicunoscută pentru cu totul alte „talente“.
Un simplu search pe youtube arată că fătuca a atras sute de mii de accesări și mii de comentarii, din partea unor entuziaști care au apreciat-o din plin. Interviul acesteia cu Adi Despot poate fi găsit sub titluri de genul: „Pițipoanca beată vs Adi Despot“, „Despot și dobitoaca“, „Adi Despot vs reporterița idioată“, „Adi Despot: 3 în p…la mea“.
„Pițipoanca dobitoacă“ și-a ilustrat nemuritoarele calități cu ocazia unui interviu luat la o paranghelie muzicală cunos-cutului vocalist de la Vița de Vie. Oligofrenă, fătuca îl scoate din minți cu întrebări cretine pe cântăreț, care se întoarce către cameraman și întreabă retoric „cum ați angajat-o?“. Despot fusese întrebat câte trupe cântă. Vocalistul i-a enumerat trupele. Trei. După alte două întrebări idioate, „top-modeala «Click»“ revine cu aceeași întrebare și Despot excedat îi răspunde încă o dată: „Trei în p…la mea“. De aici începe adevărata carieră fulminantă a „reporteriței idioate“, devenită mai nou pentru condeierii lui Patriciu sursă de încredere pe tema membrilor familiei Băsescu.

„Trei în p…la mea!“

Trebuie să mărturisim că și noi am primit informații „pe surse“ – greu de crezut este adevărat, emanate din preajma domnișoarei Avram. Nu le-am dat curs până acum considerând că „top-modeala“ nu ar întruni elementele de credibilitate necesare. Potrivit acestor surse, Patriciu, aflat la a treia căsătorie, nu ar mai reprezenta atractivitate pentru actuala consoartă, îngrijorată de perspectiva de a fi nevoită, vreme de 14 ani, cel puțin, să dea ture la Jilava, cu pachete pentru viitorul potențial pușcăriaș. La o petrecere mondenă s-ar fi confesat top-modelei Alexandra Avram, iar aceasta, spunåndu-i că e la modă, i-ar fi propus să se mărite și să plece în lume amândouă, lăsându-l de izbeliște pe Costache, obtuz la nou și, totodată, suficient de obez încât să stârnească firești reticențe libidinale.
Întâlnirea dintre cele două femei, Dana Patriciu și sursa lui Patriciu, Alexandra Avram, ar fi avut loc la hotelul Howard Johnson, anul trecut, cu ocazia aniversării de către Călin Popescu Tăriceanu a vârstei de 56 de ani, petrecere unde i-a avut invitați, printre alții, pe Mihaela Rădulescu, George Copos, Dinu Patriciu și familia Meleșcanu. Alexandra Avram, continuåndu-și practica de reporteriță mondenă, cică l-ar fi întrebat pe Patriciu câte neveste a avut în total, iar acesta i-ar fi răspuns: „Trei în p..la mea!“
Ne-a fost greu să găsim trei surse autorizate care să confirme relația dintre top-modeală și familia Patriciu, astfel că am abandonat subiectul, deși era incitant. Acum, însă, dacă „sursa Alexandra“, chiar dobitoacă fiind, este validată chiar de jurnaliștii mogulului, am considerat că ar fi, jurnalistic vorbind, o greșeală să nu dăm curs informațiilor, de interes poate pentru opinia publică românească și de peste hotare, recte Kazahstan, unde sunt niște domni care așteaptă cu interes derularea procesului Rompetrol și pentru care orice fărâmă de informație despre Dinu Patriciu poate fi valoroasă la modul propriu, dacă ne gândim că anul acesta ar trebui achitați cei 600 milioane de dolari către statul român, plată amânată în favoarea lui Dinu de către bunul său prieten Ady.

{flv}2010-02-07-Despot_si_dobitoaca{/flv}

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.