Acasă Actualitate Pe cine protejează Gheorghe Dincă? E amenințat de traficanți sau cineva drag...

Pe cine protejează Gheorghe Dincă? E amenințat de traficanți sau cineva drag lui e traficant(ă) de minore? Alexandra ascunsă într-un pod?

DISTRIBUIȚI

Tot mai mulți specialiști declară că Gheorghe Dincă minte, că nu avea timp să ardă cadavrul și mai ales că nu putea să-l ardă în butoi. Acum anchetatorii nu exclud nici ca oasele și dinții găsiți acasă la Dincă să fie mai vechi și să fi fost sustrase de acesta din cimitir.

Procurorii vor face percheziții în cimitirul din Caracal, după ce în urma audierilor anchetatorii au descoperit că Gheorghe Dincă repara și cavouri. Astfel, conform declarațiilor făcute de mai mulți tineri săraci audiați de procurori și care îl mai ajutau pe Dincă la munca din gospodărie, acesta lucra și în cimitir, la cavouri în care ar fi putut ascunde cadavre.

O altă informație pe surse ar fi că în acest moment au loc percheziții la o baracă din Caracal, după ce anchetatorii ar fi primit un pont că Alexandra ar fi în viață și ar fi ascunsă într-un pod, conform Antena3. Baraca s-ar afla la câteva case de „casa groazei”. Până acum nu este nimic confirmat.

Update: procurorii au verificat podul unui vecin al lui Gheorghe Dinca dar nici urma de Alexandra. Vecinul i-a lasat pe anchetatori de buna-voie sa verifice.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.