Acasă Actualitate Acuzațiile aduse medicului Mircea Beuran sunt pentru o mită de 10.000 de...

Acuzațiile aduse medicului Mircea Beuran sunt pentru o mită de 10.000 de EURO

DISTRIBUIȚI

UPDATE ora 16.30: Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a declarat la Realitatea PLUS că a fost contactat de o persoană care i-ar fi dat mită lui Mircea Beuran: „O persoană care i-ar fi dat mită lui Beuran m-a contactat. (…) Este vorba despre 10.000 de euro. Informațiile pe care le dețineam acum câteva luni cu privire la posibile fapte de corupție cu privire la Beuran ar putea fi confirmate în aceste zile. Sunt implicate și alte persoane din sistemul medical, nu numai el. Aș lăsa ca procurorii să comunice numai ce pot în această fază a anchetei penale. (…) Nu e un caz particular, chiar ieri îmi scria un domn despre practicile unor dumnezei medicali. Azi am primit informații de la un domn care reprezenta o firmă de medicamente și care-mi explica cum a dat mită în două tranșe unor doctori care erau șefi de secție și care foloseau foamea de bani a unor firme din industria farmaceutică pentru a-și rotunji veniturile. Eu îi trimit la procurori să-și facă datoria civică. E trist că oamenii au mai multă încredere în mine uneori decât în instituții ale statului”, a declarat Emanuel Ungureanu, într-o intervenție telefonică.

UPDATE ora 12.00: Mircea Beuran a ajuns la DNA

UPDATE ora 11.00: DNA a confirmat printr-un comunicat de presă perchezițiile: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două adrese situate în municipiul București, dintre care una la sediul unei instituții publice.

Percheziții de amploare au loc joi dimineață la medicul Mircea Beuran. Procurorii ridică documente de la locuința medicului, dar și de la cabinetul acestuia. Potrivit primelor informații, ar fi vorba de un dosar de luare de mită, ancheta fiind coordonată de procurorii DNA.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.