Home Actualitate Percheziții DIICOT la traficanții de droguri

Percheziții DIICOT la traficanții de droguri

DISTRIBUIŢI

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii DIICOT — ST Cluj efectuează șapte percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi comercializat cannabis, hașiș, ecstasy, amfetamine și LSD.

La data de 8 octombrie a.c, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca și procurorii DIICOT — ST Cluj, efectuează șapte percheziții domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuițele mai multor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

De asemenea, sunt puse în aplicare nouă mandate de aducere emise pe numele celor în cauză, aceștia urmând a fi conduși la sediul DIICOT — ST Cluj pentru audieri și luarea măsurilor procedurale ce se impun.

Din cercetările efectuate de polițiști și procurori a reieșit că cele nouă persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, ar fi comercializat diferite tipuri de droguri de risc și mare risc (cannabis, hașiș, amfetamine, ecstasy, LSD, SPEED), precum și ciuperci halucinogene, pe raza municipiul Cluj-Napoca.

Activitățile investigative desfășurate în cauză au beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.