Home Actualitate Percheziții în Ilfov la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe

Percheziții în Ilfov la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe

DISTRIBUIŢI

Polițiștii de investigații criminale din Ilfov efectuează joi dimineață opt percheziții la domiciliile mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe, după ce două dintre acestea au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri din trei locuințe și anexe din județul Ilfov.

„În această dimineață, două dintre persoanele vizate au fost prinse în flagrant, imediat după ce au sustras bunuri (scule, bormașini etc.) din trei locuințe și anexe din județul Ilfov. Prejudiciul în acest caz a fost recuperat în totalitate. Prejudiciul creat prin întreaga activitate infracțională estimat până în acest moment este de 500.000 de lei”, informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis joi CURENTUL.

Din cercetări a reieșit că în ultimele două luni persoanele bănuite ar fi sustras bani, bijuterii și aparatură electronică din mai multe locuințe situate pe raza localităților Bragadiru, Cornetu și Domnești.

Activitățile se desfășoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Ilfov și vizează șase persoane bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuințe, tăinuirea și comercializarea bunurilor provenite din infracțiuni.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale — IGPR.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.