Acasă Actualitate Persoane bănuite de trafic de minori și spălare de bani, ridicate de...

Persoane bănuite de trafic de minori și spălare de bani, ridicate de polițiști

DISTRIBUIȚI

Trei persoane bănuite de trafic de minori, spălare de bani și constituire a unui grup infracțional organizat au fost ridicate și conduse la audieri, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate, marți dimineață, de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T..

Polițiștii S.C.C.O. Ialomița și procurorii D.I.I.C.O.T. — B.T. Ialomița, împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. București, au efectuat, marți, patru percheziții domiciliare, în orașul Țăndărei, la persoane bănuite de trafic de minori, spălare de bani și constituire a unui grup infracțional organizat.

De asemenea, în baza unei comisii rogatorii internaționale, solicitate de autoritățile judiciare franceze, polițiștii și procurorii au pus în executare tri mandate de aducere.

În fapt, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat că, în perioada 2011 — 2014, trei bărbați și trei femei, cu vârste între 30 și 69 de ani, din Țăndărei, ar fi recrutat mai mulți minori din Țăndărei, pe care i-ar fi transportat și adăpostit pe teritoriul Franței, în scopul exploatării prin cerșetorie.

La acțiune au participat doi polițiști judiciari din cadrul Poliției din Pariș, precum și un ofițer de legătură de la Ambasada Franței în România. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.