Acasă Actualitate Îi respectăm! Personalul medical poartă sonde sau pampers din cauza deficitului de...

Îi respectăm! Personalul medical poartă sonde sau pampers din cauza deficitului de echipamente de protecție.

DISTRIBUIȚI

La Maternitatea Bucur transformată în secție pentru gravidele suspecte de coronavirus, personalul medical trebuie să poarte costumele de protecție 12 ore fără să-l dea jos pentru că există  deficit de echipament, fiind obligat să poarte sondă sau pampers. În fotografie puteți citi o conversație de pe un grup de whatsapp pentru medici.

Mulțumim din nou pentru sacrificii.

4 COMENTARII

  1. Este FAKE
    Maternitatea bucur are sute de combinezoane si zeci de masti. Combinezonul se poarta maxim 4 ore si poate fi schimbat de ori cate ori este nevoie. Nu poarta nimeni sonde sau pampers. Nu asta este problema. Problema este ca nu au epidemiolog si nici infectionist.

  2. Maternitatea Bucur este spitalul de vis-a-vis de COLECTIV. Ei au sarit primii in ajutorul victimelor arse de la colectiv. Medici si asistente de toata lauda.

  3. Mergeti la Maternitate si va informati, inainte sa publicati stiri senzationale false. Grupul de coordonare strategica a facut o analiza a facilitatilor si a capacitatilor Maternitatii Bucur. Informati-va si veti afla cu totul altceva. Daca „ii respectati”, publicati informatii din surse oficiale si nu whatsuppuri alarmiste. Daca „ii respectati”, mergeti la fata locului sa vedeti adevaratele probleme cu care se confrunta, inainte sa „le multumiti pentru sacrificii”.

  4. MESAJ PENTRU PRIMARUL SECTORULUI 4, DAR SI PENTRU PRIMARUL GENERAL
    Deplasati-va urgent la Maternitatea Bucur si vedeti cu ochii vostrii ce este acolo, cu ce ii puteti sprijini. In aceasta maternitate se vor naste primii copii din mame cu coronavirus. Faceti ordine si curatenie pe strazile adiacente. E in centrul centrului Bucurestiului langa COLECTIV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.