Acasă Actualitate Peste 100 de persoane în frunte cu fostul pușcăriaș Adrian Severin cer...

Peste 100 de persoane în frunte cu fostul pușcăriaș Adrian Severin cer vineri în Piața Victoriei dovezi despre existența pandemiei

DISTRIBUIȚI

Peste 100 de persoane protestează, vineri, în Piaţa Victoriei din Bucureşti faţă de măsurile adoptate de Guvern pentru a gestiona pandemia cu COVID-19. Protestatarii nu poartă măşti de protecţie, au pancarte cu mesaje împotriva autorităţilor şi cer dovezi cu privire la existenţa pandemiei de coronavirus. La protest participă și doi PSD-iști: Adrian Severin, fost europarlamentar li fost pușcăriaș condamnat pentru mită, și Bogdan Stanoevici, dat afară de la Circ de fost sa prietenă Gabriela Firea.

Apelul pentru a participa la un protest, în prima zi după încetarea stării de urgenţă, a fost făcut pe Facebook.

Organizatorii cer ”dovezile cazurilor de coronavirus care stau la baza statisticilor oficiale precum şi dovezi cu privire la veridicitatea deceselor de COVID-19” şi ”pedepsirea tuturor făptuitorilor care au încălcat legile şi Constituţia prin instituirea decretului stării de urgenţă şi a tuturor măsurilor ulterioare acestuia, cu complicitatea Parlamentului”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Alexandru Iacob, adunarea publică este ilegală, măsurile urmând a fo aplicate progresiv:
„Am formulat o serie de recomandări pentru persoanele care participă la adunarea publică, prin exemplul personal al jandarmilor, care poartă măşti şi mănuşi de protecţie. Încercăm să avem un dialog cu participanţii la adunarea publică de la o distanţă sigură”, a declarat, pentru AGERPRES, Alexandru Iacob.

2 COMENTARII

  1. ACEST „IUDEU” ESTE NEPOTUL LUI BRUCAN. In decembrie 1989 era mare propagandist PCR la Sector 6 BUCURESTI ,fiind JURIST coleg de facultate si de an cu CIORBEA (cu care a avut diverse conflicte pe timpul facultatii).
    Dupa LOVITURA DE STAT din dec 1989 BRUCAN l-a pus MINISTRU REFORMEI in GUVERNUL ROMAN, functie din care si EL a pus bazele TRADARII NATIONALE SI CAPTURARII ROMANIEI de catre BANDITI, TALHARI, TICALOSI, HOTI, ETC.
    MULTI „IUDEI” CA EL …… TREBUIE SA FIE EXCLUSI DIN VIATA PUBLICA A TARII…..

  2. Infractorul, tot infractor !!! Derbedeul, tot derbedeu !!!! Când pui botu la 100.000 de euro și colegii tăi de partid fură sute de milioane de euro, trebuie să fie foarte frustrant !!!! Așa că derbedeul ce să facă și el ???? Să protesteze !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.