Acasă Actualitate Peste 450 de rochii ridicate de polițiștii olteni în vederea confiscării

Peste 450 de rochii ridicate de polițiștii olteni în vederea confiscării

DISTRIBUIȚI

Polițiștii Poliției orașului Balș au ridicat în vederea confiscării peste 450 de rochii, în valoare de peste 22.000 de lei.

La data de 03 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, acționând pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite, au surprins în flagrant delict, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Vulturești, județul Olt, în timp ce transporta cu un autoturism mai multe rochii de damă, pentru care nu a putut prezenta documentele de proveniență.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au depistat 457 de rochii de dama, pentru care bărbatul nu deținea acte de proveniență.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării cele 457 de rochii, valoarea acestora fiind de 22.850 de lei. Acestea au fost depuse la camera de corpuri delicte din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.