Home Actualitate Peste 5.600 de absolvenți ai universităților de medicină și farmacie s-au înscris...

Peste 5.600 de absolvenți ai universităților de medicină și farmacie s-au înscris anul acesta la Rezidențiat

DISTRIBUIŢI

 

Un număr de 5.661 de absolvenți ai universităților de medicină și farmacie s-au înscris anul acesta la concursul de Rezidențiat, ei urmând să concureze pe cele 3.909 locuri și posturi scoase la concurs.

 

Cei mai mulți medici tineri, 4172, s-au înscris pentru locurile și posturile scoase la concurs în domeniul medicină, un număr de 1118 au optat pentru locurile și posturile din domeniul medicină dentară, iar restul de 371 vor susține specialitatea în farmacie.

 

În urma consultării pe care ministrul Sănătății Nicolae Bănicioiu a avut-o cu rectorii universităților de medicină și farmacie, Ministerul Sănătății a decis decalarea cu o săptămână a datei de organizare a concursului de intrare în Rezidențiat, din data de 16 noiembrie 2014, în data de 23 noiembrie 2014.

 

Decizia a fost luată având în vedere că în 16 noiembrie 2014 sunt organizate și alegerile electorale, iar Ministerul Sănătății a primit mai multe sesizări din partea instituțiilor publice responsabile cu paza concursului pentru stabilirea unei alte zile de concurs.

 

Detaliile privind organizarea concursului sunt publicate de către Ministerul Sănătății, pe pagina de web www.ms.ro.

 

Bibliografia și tematica de concurs au rămas aceleași ca în anii trecuți.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.