Acasă Actualitate PMP depune plângere penală împotriva lui Cristian Diaconescu

PMP depune plângere penală împotriva lui Cristian Diaconescu

DISTRIBUIȚI

Noua conducere a PMP va depune plângere penală împotriva lui Cristian Diaconescu pentru fals în declarații, după ce acesta a refuzat să recunoască noua conducere a partidului și se recomandă drept președintele de drept al partidului.

”Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a decis formularea unei plângeri penale împotriva domnului Cristian Diaconescu pentru fals în declarații.

Deși membrii PMP au ales, în cadrul Congresului din 19 februarie a.c., în mod statutar și cu majoritate de voturi, o nouă conducere și, implicit, un nou președinte al PMP, domnul Cristian Diaconescu continuă să își aroge funcția de președinte al partidului.

Acesta se prezintă în continuare drept președinte al PMP în demersuri oficiale către instituții publice, în comunicarea publică, în postările de pe social media, dar și în cadrul unor întruniri în interiorul partidului.

Subliniem faptul că organismul suprem de conducere al PMP, care exprimă voința democratică a partidului este Congresul, iar hotărârile sale intră în vigoare din momentul adoptării lor.

Hotărârea Congresului PMP din data de 19 februarie 2022 prin care a fost aleasă noua conducere a formațiunii rămâne în vigoare, chiar şi în cazul în care aceasta este atacată în instanță.

PMP își desfășoară activitatea potrivit prevederilor legale și statutare ce guvernează activitatea partidelor în România și este condus de persoanele și organismele de conducere alese la congres.”, arată PMP.

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui să vă fie rușine. Păi voi nu ați fi fost ce sunteți, dacă domnu Diaconescu nu ar fi înființat cândva Mișcarea populară, pe care voi ați invadat-o și modificat-o.Dânsul de fapt a greșit, că a promis că nu va intra în MP, politicieni din alte partde, dar după aia a uitat sau a fost silit să o facă. Rușine să vă fie. Nemâncaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.