Acasă Actualitate PNL și PSD au mințit: Prețul plătit către Romprest e mai mare...

PNL și PSD au mințit: Prețul plătit către Romprest e mai mare decât cel al noului furnizor

DISTRIBUIȚI
Pentru corecta informare a cetățenilor din Sectorul 1 și pentru combaterea știrilor false care circulă în anumite publicații:
Vineri, 23.07.2021, Administrația Domeniului Public Sector 1 a achiziționat servicii de colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie în aria Sectorului 1, în valoare totală de 62.900 de lei. Serviciile includ atât deșeurile necontrolate cât și coșurile de gunoi stradale.
Chiar dacă ne aflăm într-o stare de alertă cauzată de șantajul operatorului delegat de salubrizare și achiziția a fost făcută în regim de urgență, prețul total per tonă este mai mic decât cel prestat de Romprest, conform facturilor publicate.
Prețul pentru colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare deșeuri necontrolate:
– 629 de lei/tonă fără TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 883 de lei/tonă fără TVA prin firma Romprest.
Pentru coșurile de gunoi stradale Romprest facturează la metru pătrat (!). În factură, preluarea gunoiului din coșuri stradale se numește „întreținere curățenie” pentru a împiedica comparația cu alte UAT și alte firme. Prețul pentru colectare, transport și tratare/eliminare/depozitare deșeuri din coșuri stradale:
– 629 de lei/tonă fără TVA prin firma Brai-Cata SRL;
– 4796 de lei/tonă fără TVA prin firma Romprest, de peste 7,5 ori mai mult decât Brai-Cata.
Atașat aveți factura Romprest pentru salubrizarea stradală în perioada 16-31 martie 2021, pe care o puteți vedea integral la adresa de mai jos:
PS: V-am mai spus și cu alte ocazii: matematica învinge mereu.
PPS: Săptămâna viitoare pregătim demersurile juridice pentru recuperarea prejudiciului de 50 de milioane de Euro de la Romprest în urma deciziei emise de Ministerul Finanțelor”, anunță Clotilde Armand.

5 COMENTARII

  1. Eu inteleg ca prin acest comunicat de presa, domnul viceprrim ministru DAN BARNA se pregateste cu USRE sa demareze o mica campanie de presa bine tintita prin care bucurestenii sa fie aburiti ca el si conducerea USR sunt practic inconjurati de o mafie din PNL si PSD, pe baza dovezilor furnizate de catre Clotilde Armand pentru a incepe santajul mediatic la adresa conducerii actuale si viitoare PNL si de ce nu, in mod indirect il ataca si pe Klaus Johannis prin expresia deja celebra citez Guvernul Meu.

  2. E posibil confirmarea acestor dovezi si nu santaj mediatic, se intampla si in alte primarii unde consilieri locali (PNL) impiedica alesi USR-PLUS sa-faca treaba pentru comunitatea respectiva, scopul?

  3. Am si eu o intrebare pentru”Curentul”.
    Dumneavoastra sau ziaristi apartinand altor publicatii din Romania nu aveti putere sa ii cereti primariei sectorului unu sau altei primarii daca este cazul raportul financiar contabil din care se reiasa cati bani a cheltuit o primarie si pentru ce,pentru ca aici unde traiesc eu oameni sunt interesati mai putin de promisiuni si mai mult de cum au fost cheltuiti bani lor de catre cei alesi de ei sa le gestioneze bani,iar primariile fac veniturile si cheltuielile publice la fiecare sfarsit de an;dar din ce vad eu in Romania se vorbeste mai putin despre bani cu toate ca este vorba milioane de euro,mai mult se cearta unu cu altul pe proiecte politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.