Acasă Actualitate Politia din Constanta are, in sfarsit, rezultate

Politia din Constanta are, in sfarsit, rezultate

DISTRIBUIȚI

Dupa ce, timp de mai multi ani, Constanta a fost unul dintre polii infractionalitatii organizate, grupurile criminale au inceput sa se fereasca de acest judet. Numirea la conducere a comisarului sef Victor Popescu a dat roade. Specialist in crima organizata, seful IPJ Constanta a inregistrat rezultate spectaculoase.


In primele cinci luni ale acestui an, numarul infractiunilor constatate au fost sub 5.000. Cele mai drastice scaderi au fost inregistrate in materie de infractiuni economice, acesta fiind un capitol la care in trecut politistii din Constanta nu au excelat. De remarcat este si cresterea operativitatii oamenilor legii de pe litoral, aproape o treime din infractiunile constatate fiind flagrante.

Comisarul sef Victor Popescu se poate lauda si cu rezolvarea problemelor legate de furturile de si din autovehicule. Ambele tipuri de faradelegi inregistreaza scaderi in statistici intocmite de oamenii legii.

De la inceperea mandatului de sef al Inspectoratului Judetean de Politie din Constanta, comisarul sef Victor Popescu s-a remarcat prin felul in care a -linistit- gruparile interlope din zona. De asemenea, oamenii sai au facut cu succes fata valurilor de infractori specializati in furturi electronice. Zeci de infractori care devalizau bancomatele din Constanta folosind carti de credit false au ajuns dupa gratii in ultima perioada.

GPS-uri si tinte miscatoare

Politistii din Constanta au beneficiat in acest an si de mijloace logistice performante. Intreg inspectoratul a intrat intr-un amplu proces de modernizare. Posturile de politie din mediul rural au fost renovate, accesul in obiectivele importante a fost securizat si dotat cu cartele magnetice, iar reteaua de comunicatii a fost extinsa.

Tot in ultimul an, politistii de la IPJ Constanta au inceput sa se antreneze intr-un poligon desprins parca din filmele americane. Tragerile sunt efectuate in sali antifonate in care tintele se misca si pot fi personalizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.