DISTRIBUIŢI

Cândva în noiembrie, un pompier a distribuit un link de pe portalul justiției în care se arăta că un coleg, câștigase pe fond un proces cu ISU București-Ilfov, unitatea fiind obligată la plata orelor suplimentare efectuate de acesta, cu dobânda aferentă. Împotriva subofițerului ISU a fost declanșată cercetare disciplinară. Ce comentase atât de jignitor militarul?: „Domnu’ ministru de interne poate vedeti ce a facut Arafat impreuna cu ghioceii din isu! In sfarsit castiga cineva in Bucuresti. Stop sclaviei la pompieri! Dupa 5 ani de bataie de joc castiga cineva in Bucuresti. Sper sa castigi si apelul!”, scrie agendapompierului.ro care și prezintă citația primită de subofițerul ISU (vezi foto). Pompierul este acuzat că nu a respectat regulile politeții militare deși Arafat nu are vreun grad militar. Citește integral la agendapompierului.ro

4 ARII

  1. Trebuie dat afară pompieru, pentru că v’un nepot, fin, vărușan, cumnățel trebuie să ocup acel loc de muncă, apoi să urce pe treapta ierarhică rapid de tot, să dea exemplu de poopinkoorism….Nimic nu se face fără un motiv bine întemeiat, întemeiat pe pile, relații, cunoștiințe.

    • E mafie mare si la pompieri .Sub pretextul ca sunt militarizați ,șefii își fac de cap, vezi doamne ca au comanda unica si nu au nevoie de sindicaliști ….Se poarta cu subofițerii mai rau decât cu militarii in termeni pe vremuri …Acolo s-au strâns neamurile …si da !
      se da unul afara care mișcă in front sa facă loc la altul de-al lor

  2. Are trebui sa se facă o anchetă sa se vadă cum ofițerii facă abuz în serviciu și le baga pumnul în gura subofițerilor .știți cum este cu ofițerul linge mana politic. Nu mai zic de cumetriile dintre șefi și sefuti ( ofițeri cu ofițeri ) parca sunt zei pe pământ .

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.