DISTRIBUIȚI

Conform legislației în vigoare, procurorul general al Parchetului European beneficiază de pază permanentă, gărzile de corp fiind ofițeri angajați ai EPPO.

Așa se explică faptul că Laura Codruța Kovesi se deplasează în permanență însoțită de bodyguarzi, inclusiv la vizita pe care o desfășoară zilele acestea în București.

După ce George Simion s-a minunat într-o filmare video că Laura Codruța Kovesi e însoțită de gărzi de corp, a venit și rândul mitomanului Monta: „Credeam ca Doamna Kovesi e foarte “ iubita” si nu are nevoie sa fie pazita in mijlocul Bucurestiului mai ceva decat Maddona sau Lady Gaga!”

Uite de asta îi spune toată lumea lui Ponta „băi, deșteptule!”. Păi dacă a admis că Madonna sau Lady Gaga, adorate de publicul lor, au nevoie de bodyguarzi, din postarea sa reiese că procuroarea e mai iubită decât ele, fiind mai păzită! Asta ai vrut să ne spui, Ponto? Bravo, dottore!

2 COMENTARII

  1. eu sunt uimit ca ponta nu e la inchisoare si cu averea confiscata pentru tradare nationala! acoperirea lu’ ghita, contracte si informatii date EDITAT. o celula de criza: ponta-ghita-simion-ciutacu/pensiespeciala-klaus/6casedinmeditatii…

  2. Din ce am citit eu aici EDITAT de Georgica Simion sa minunat de faptul ca Laura Codruta Kövesi are garzi de corp dupa care Victor Ponta la plagiat pe Simion.
    Prost ai ajuns mai Victorash tata daca ai ajuns sa il plagiezi si pe G.Simion,pai tu nu ai aflat nici pana astazi ca Simion debiteaza numai tampenii,totusi aveam pretentzii la tine don dottore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.