Acasă Actualitate Portrertul robot al criminalului din Satu Mare

Portrertul robot al criminalului din Satu Mare

DISTRIBUIȚI

Portretul robot al suspectului de crimă în cazul morţii actriţei Gabriela Dorgai, ucisă și violată pe malul Someșului, a fost dat ieri publicităţii de Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Potrivit anchetatorilor, autorul a fost observat în semiîntuneric, de la o distanță de aproximativ 50 m, de către martori pe baza descrierii cărora a fost întocmit portretul robot.

Criminalul: tânăr, înalt şi bine făcut
Potrivit comunicatului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, criminalul are vârsta de aproximativ 30- 35 de ani şi înălţimea de circa 1,8 m. Celelalte semnalmente ale criminalului comunicate de procurori sunt: constituție corporală normală cu umeri lați și pumnii mari; tenul pielii normal, forma feței triunghiulară(alungită), scobit în obraji; urechile mari și puțin depărtate; părul de culoare închisă tuns mai scurt pe părțile laterale și cu linia de inserție a părului pe frunte în V sau circulară în sus; ochi mari cu sprâncenele arcuite și groase; posibil cu nasul mare și cu vârful ascuțit; îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă și pantaloni de jeans de culoare deschisă.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la Poliţie. “Apelăm la sprijinul cetăţenilor, asigurându-i că fiecare apel va fi tratat cu maximă seriozitate”, se mai arată în comunicatul de presă care a însoţit portretul robot.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.