Acasă Actualitate Președintele CJ Ialomiţa adus la DNA

Președintele CJ Ialomiţa adus la DNA

DISTRIBUIȚI

Percheziţii de amploare la mai multe Consilii Judeţene din ţară. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a fost ridicat de procurori şi dus la audieri. Mascaţii au descins, marţi, şi la Consiliul Judeţean Hunedoara. Nu este prima dată când au loc pecheziţii la CJ Hunedoara. La sfârşitul anului trecut, Mircea Moloţ, şeful CJ Hunedoara, şi-a pierdut mandatul şi a ajuns în arest la domiciliu.
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a fost ridicat, marţi, de procurorii DNA şi dus la audieri. Consiliul Judeţean Ialomiţa a mai fost implicat de-a lungul timpului în vizorul DNA. Procurorii  au mai descins şi în 2014 la sediul Consiliului Judeţean Ialomiţa, după ce acolo a fost organizată o licitaţie frauduloasă, care viza 500 de hectare de teren.
 
Procurori din cadrul DNA, Serviciul Teritorial Alba, efectuează, marţi, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2014. În cursul zilei de 10 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Hunedoara, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, iar restul domiciliile unor persoane fizice, potrivit unui comunicat emis de DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.