Acasă Actualitate Președintele CJ Satu Mare, Mihai Adrian Ștef, incompatibil

Președintele CJ Satu Mare, Mihai Adrian Ștef, incompatibil

DISTRIBUIȚI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul lui Mihai Adrian ?ê?£tef, președintele Consiliului Județean Satu Mare în mandatul 2012 – 2016 și fost vicepreședinte al CJ, ca urmare a deținerii simultane de funcții și calități.
Potrivit unui comunicat al ANI, în perioada exercitării mandatului de vicepreședinte al CJ Satu Mare (mandatul 2008 — 2012), Mihai Adrian ?ê?£tef a deținut și funcția de administrator al SC ?ê?£tef & CO SRL (21 iunie 2008 — 21 aprilie 2009) și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul ?ê?£tef Mihai Adrian Persoană Fizică Autorizată STEF (21 iunie 2008 — 18 iunie 2012).

De asemenea, în perioada exercitării mandatului de președinte al CJ Satu Mare, el a deținut simultan și calitatea de comerciant persoană fizică (în perioada 18 iunie 2012 — 30 mai 2013).
Potrivit legii, persoana față de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică pe o perioadă de trei ani de la data eliberării, destituirii sau a încetării de drept a mandatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.