Acasă Actualitate Prima locuinta-container, gata de inaugurare

Prima locuinta-container, gata de inaugurare

DISTRIBUIȚI

Prima locuinta-container isi va face simtita prezenta in municipiul Piatra Neamt pana la sfarsitul acestei saptamani. Lucrarile necesare amplasarii acesteia au inceput de mai multe zile, prin turnarea fundatiei pe care va fi asezata aceasta locuinta. Locul ales este cartierul Maratei, in vecinatatea Blocului 122.

-Inca de joi s-a turnat fundatia si a inceput racordarea la utilitati. Am avut mari probleme cu locatarii din zona, care au venit decisi sa strice cofrajele, pentru ca majoritatea credeau ca vor fi mutati tigani in viitoarea locuinta, si se stie cat de iubiti sunt ca vecini. Dar lucrurile s-au lamurit, pentru ca primii locatari ai acestui apartament vor fi cinci membri ai unei familii. Speram ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie amplasata locuinta-container. Sunt chiar si eu surprins de cat de bine arata si vor vedea si cei care ne-au criticat ca nu este vorba de vagoane sau mai stiu eu ce altceva. Mai ales ca locuinta va fi si mobilata-, a afirmat primarul Ion Rotaru.

Ultima dintr-un lung sir de initiative nastrusnice ale primarului Ion Rotaru este construirea unor locuinte prin alipirea a doua containere tip CFR. Peretii metalici sunt placati cu Rigips, iar intre straturi se utilizeaza vata minerala, pentru asigurarea izolatiei termice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.