Acasă Actualitate -Printul- tiganilor, Sorin Radulescu, a fugit de puscarie

-Printul- tiganilor, Sorin Radulescu, a fugit de puscarie

DISTRIBUIȚI

Daca in vremuri, nu de mult apuse, orice satra isi avea bulibasa ei, azi fiecare clan tiganesc are un imparat sau rege, cu printisorii aferenti. Unul dintre imparatii etniei tiganilor din Romania este Iulian Radulescu, fiul acestuia, Sorin, fiind, evident, print. Numai ca pe -blazonul- acestei familii imperiale, ca si al celorlalte, infractiunea are rang de virtute. Spre exemplu, Sorin Radulescu este cautat de politisti de trei saptamani, fiind dat in urmarire generala dupa ce a fost condamnat pentru furt de gaz metan din reteaua Distrigaz Sibiu. Anul trecut, autoritatile au descoperit ca locuinta -imparatului- Iulian a fost bransata fraudulos la conducta de gaze naturale a orasului. Gazul era furat cu ajutorul unui furtun, peste care a fost turnat un strat de beton. Fiul -imparatului- folosea gazul pentru a topi ilegal plumb in turnatoria amenajata la subsolul -palatului imperial-.

Topitoria din beci

In seara descinderii, politistii sibieni au descoperit ca locuinta -imparatului- rromilor, Iulian Radulescu, de pe Strada Seceratoarelor nr. 13 din Sibiu, este bransata ilegal la magistrala de gaz. Ei l-au surprins pe fiul acestuia, Sorin Radulescu, in timp ce topea plumb pentru a face lingouri, fiind ajutat de alte doua persoane. Politistii au gasit in pivnita locuintei peste o tona de plumb, care urma sa fie transformat in lingouri. Politistii din cadrul Biroului Economico-Financiar de la Politia Municipiului Sibiu au descoperit ca familia lui Iulian nu avea acte pentru cantitatea de plumb gasita in pivnita. Pentru topirea plumbului era folosit gaz metan, dar pentru ca locuinta -imperiala- fusese debransata a fost confectionata o instalatie artizanala care lega topitoria la magistrala de gaz. Specialistii de la Distrigaz spun ca locuinta a fost bransata cu aproximativ o luna si jumatate inainte de a fi depistati. Furtunul de gaz pornea din capatul de teava din curte, care fusese sudat de cei de la Distrigaz, si ajungea direct in pivnita, fiind ascuns sub un strat de beton. Politia a incercat sa afle cine este autorul acestei bransari frauduloase, dar nici unul dintre membrii familiei nu a vrut sa spuna despre cine este vorba. Biroul Economico-Financiar al Politiei Municipiului Sibiu a intocmit un dosar penal pentru furt de gaz metan si, dupa finalizarea cercetarilor, dosarul a fost inaintat Parchetului.

Plecat peste hotare sau ascuns prin tara?

Dupa ce a fost trimis in judecata pentru furt calificat, Sorin Radulescu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare, fiind recidivist. Dupa pronuntarea sentintei, in septembrie, el a disparut de acasa, iar tatal sau a declarat ca nu stie unde se ascunde Sorin. -E posibil sa fi plecat peste granita, in America. Are bani, asta e. Numai ca nu a furat, pentru ca teava aia e pe pamantul lui, ii trece prin curte, ce sa faca? Palatul nostru din Strada Seceratoarelor din Sibiu a ramas fara caldura patru ani degeaba. Nu a furat gazul si degeaba ne-au debransat de la reteaua de distributie a gazului metan-, sustine -imparatul- Iulian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.