Acasă Actualitate Propunerile Gabrielei Firea nu pot obține 2/3 din voturile consilierilor generali

Propunerile Gabrielei Firea nu pot obține 2/3 din voturile consilierilor generali

DISTRIBUIȚI

Consilierul Ciprian Ciucu explică miza disperării Gabrielei Firea care încearcă să obțină voturile opoziției pentru a-și pune în practică viziunile ei administrative: „Azi se va da o luptă mediatică importantă în București. Puterea Firea/PSD/ALDE/PMP pe de o parte, având tribuna și o multitudine de resurse, noi, opoziția PNL/USR de cealaltă parte, de partea adevărului.

Cel mai probabil, îi vom pica la vot delegările de servicii care prevăd și preluarea patrimoniului Bucureștiului (pentru că are nevoie de 2/3 din voturi). Principalele mize de azi sunt descrise mai jos.

MIZELE
► Preluarea administrării patrimoniului imobiliar al Bucureștiului de către una dintre firme. Patrimoniul imobiliar al orașului valorează miliarde de euro (vot cu 2/3);
► Delegarea serviciilor publice către cele 22 de companii (inclusiv improprietărirea firmelor) cu patrimoniul actualelor instituții (vot cu 2/3);
► Votarea bugetelor companiilor (vot cu majoritate simplă).

IMPLICAȚIILE

► Firmele vor dispune de bugete imense, cumulat vorbim de 1,1 miliarde de lei (1.112.973.000 lei) dar nu vor avea obiectul muncii. Din punctul meu de vedere ar trebui desfiintate imediat.

► în Acest context, Primarul General are două opțiuni:

1. Să înfiereze opoziția și să o țină sub presiune mediatică (vezi cazul spitalului pus la marginea Voluntariului, să inițieze iar petiții etc.) sau,

2. Să deschidă dialogul cu opozitia pentru ca pe baza unor analize serioase să evaluăm posibilitatea continuării cu o firmă maxim două, în acele domenii în care avem monopol natural (vezi iluminat și/sau termoficare). Așa cum am înființat Societatea de Transport și am fost de acord, așa putem accepta, dar sub niște condiții clare, companii ale primăriei care să presteze serviciile de iluminat și temoficare (practic, RADET ar urma modelul RATB). Condițiile noastre vor fi:
– transparență totală, stipulată în statul acestor companii;
– depolitizare și management profesionist în maximum 3 luni, recrutat de o companie internațională de resurse umane;
– demiterea actualelor Consilii de Administrație populate cu clienții, rudele și apropiații lor.

Probabil că Firea va alege prima opțiune: înfierarea opoziției. De aceea, trebuie să fim pregătiți pentru lupta mediatică.

Trebuie să expunem politica de clan practicată de cei care au preluat acum Bucureștiul.

Am deja lista numelor rudelor și apropiaților PSD, ALDE și PMP din Consiliile de Administrație. Eu voi începe cu aceștia.

ATENȚIE!
Miza este enormă, miza este Bucureștiul, miza este guvernarea viitoare și se joacă zilele acestea. Trebuie să fim mulți care să comunicăm mult, oriunde ne aflăm următoarele mesaje:

• PRIN ACESTE FIRME UN CLAN PREIA BUCUREȘTIUL;

• FIRMELE SUNT NETRANSPARENTE, POPULATE CU OAMENII LOR ȘI VOR SECA BUGETUL ORAȘULUI;

• NU EXISTĂ PROIECTE, OPOZIȚIA NU-I BLOCHEAZĂ PROIECTELE PENTRU CĂ ACELE PROIECTE NU EXISTĂ, EXISTĂ DOAR FIRMELE.

Dați mai departe, e important să se știe, oamenii trebuie să afle, miza e imensă.”, avertizează Ciprian Ciucu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.