Acasă Actualitate Protestele românilor împotriva „goldsteinilor” au ajuns subiect de top la nivel mondial

Protestele românilor împotriva „goldsteinilor” au ajuns subiect de top la nivel mondial

DISTRIBUIȚI

Proiectul Roșia Montană nu este o afacere canadiană. Este un gheșeft, un tun, un șmen, o mangleală, o găinarie de cea mai joasă speță, doar că la o scară mai mare decât alte mânării de acest tip. Nu se află nici picior de canadian în gașca celor de la Gold, ce li se zice „goldsteini“, adică pietricele de aur în traducere. În Canada sunt localizate peste 75 la sută dintre companiile miniere ale lumii, așa cum în Cipru sau în Delaware sunt concentrate în câteva buildinguri sute de mii de firme cu acționariat anonim. „Minerii“ însă nu sunt canadieni ci sunt niște „filantropi“ gen Soros, cu câte trei patru pașapoarte și/sau identități. Nici pe Soros nu-l chema Soros la bază, și-a schimbat numele deoarece în tinerețe era colaboraționist al naziștilor și își vindea proprii consâgeni evrei pe ceva arginți. Business-men pe sânge și iubitor de neferoase de mic Soros face însă parte dintr-o mult mai mare combinație. Organizații de tip mafiot și-au croit un sistem de jaf, de spoliere a resurselor lumii, de fraudare, de spălare de bani, de evitare a legilor statelor naționale. Nu doar România este jefuită sistematic, peste tot unde există vreo resursă vitală – petrol, aur, nichel, fier, gaze, cărbune etc se înființează organizații ale jafului, apar războaie, lovituri de stat, răzmerițe, „revoluții“. Rețeta este cea care a dus, cu concursul direct al lui Ion Iliescu, la demantelarea, distrugerea și înstrăinarea întreg patrimoniului românesc în mai puțin de o generație. De aceea l-au și adus rușii la putere în decembrie 1989 pe Ilici, deoarece mancurtul avea trasată o misiune. Misiunea nu s-a încheiat încă, mai există câte ceva de distrus-furat-nimicit în România iar Ilici este încă al naibii de viu și de vocal, a și descoperit „legionarii“ în spatele protestatarilor.
Imediat ce elita mondială a jafului și-a implantat agentura „pe teren”, situația se stabilizează, se trece la exploatarea bogațiilor și încep să curgă și pentru băștinași recompense – ciungă, mărgele colorate, „democrație”, filme porno, blugi, banane, ace brice și carice. „Poporul” de sclavi fericiți, mestecă ciunga, și excelează democratic în onanie națională privind lobotomizat zi și noapte la programele oferite de haitele de securiști nemernici aduși la putere de Rețea. Cu ani în urmă Sorin Roșca Stănescu a realizat un excelent documentar despre rețeaua Soros. Absolut toată rețeua implantată de Soros în România se sprijinea pe securiști, chiar șeful de rețea, Alin Teodorescu, aparținînd unui număr de nu mai puțin de două servicii secrete din două state comuniste. Ca vechi securist Sorin Roșca Stănescu a înțeles cu ușurință schema. După ce a încasat și el niște bănuți, adică niște milioane, s-a calmat și s-a așezat frumos în rând. Astăzi (și) Sorin Roșca Stănescu, ca și mulți dintre cei pe care i-a format ca jurnaliști, unii foțti colegi de-ai mei, ori chiar rude, sunt alături de inamic. Adică de „goldsteini“ și de agenții acestora din guvernul României care au propus o lege specială care să treacă peste toate legile care au oprit exploatarea cu cianuri dintr-o localitate istorică, un proiect de lege aberant care trece peste Constituția României, peste legea mediului, legea proprietății private, legea patrimoniului, plus alte încălcări flagrante ale justiției.
Clasei politice susținătoare a proiectului Roșia montană – de extracție securistică în cea mai mare parte, la care se adaugă agentura din mass-media, i se opun acum zeci de mii de români care au ieșit în stradă 33 de orașe din România și în alte peste 40 din străinătate. Români informați, motivați, deciși care protestează pentru salvarea patrimoniului lăsat de Dumnezeu românilor din ghiarele „goldsteinilor“. S-a spus că zecile de mii de români nu reprezinta numeric o mare brânză. Trebuie însă să ținem cont că problema exploatarii de la Rosia Montana este percepută doar de o parte dintre români, în timp ce ceilalți fie nu au date, fie au percepții create prin imensul aparat de propagandă și manipulare utilizat de „goldsteini“, fie nu o conștientizează.
Iar cei de la Gold au reușit să-și asocieze nu doar decerebrați ci și personaje cu influență publică, cu un portofoliu de încredere care sunt acum vectori de dezinformare și manipulare. Astfel de vectori, mai mult sau mai puțin bine conspirați, au lansat în ultima săptămână teme preluate și amplificate de cutiile de rezonanță din mass media „oficială” – adică susținută pe față cu bani de la Gold.
Protestele impotriva explotărarii miniere de la Rosia Montana au fost numite „revoluția hipsterilor”, cu sens peiorativ, bineînțeles, iar celor șase sau șapte șefuleți ai unor organizații de stânga strecurați între protestatari, adăpați cu sute de mii de euro de la Soros, în decursul anilor, le-a fost proiectată o aură supradimensionată. Este mai mult decât idiot să susții cu tărie și să pretinzi că zeci de mii de oameni sunt aduși în stradă datorită carismei unui Toma, abonatul la biștarii turnătorului olog SOV ori datorită elocvenței unui Crăciun, din rețeua securistică de la SNSPA, cadorisit cu o cărciumioară în centru într-un fost sediu al DIE, după ce a vorbit atât de spontan la Bruxelles, astă iarnă, despre „dictatorul” Băsescu. Toți membrii rețelei lui Soros au conexiuni cu serviciile trădătoare de țară, că asta e fișa postului mai nou în așa zisul intelligence și cu guvernanții, deoarece o mare parte a celor care au lucrat și lucrează pentru Soros sunt la guvernare și nu mă refer aici doar la ipochimenul Remus Cernea, caraghiosul care stă la mămica acasă și n-a muncit niciodată, nicăieri, în viața sa. La președinție, în Guvern, în Parlament, în mass media găsim pretutindeni membri ai rețelei golsteinilor lui Soros.

Gabriel Resources nu garantează nimic, decât țeapa

În stradă n-am văzut niciun mic goldstein. Am văzut românii vii și ofticați. Unii dintre aceștia erau corporatiști instruiți care știu să citească un contract sau un document al Cold Corporation. De exemplu acest document, Annual Information Form pe 2012, ce aparține Cold, și care spune totul despre „buna credință” a golsteinilor, tradus de Sorin Cucerai:
„Gabriel Resources nu garantează că ea, angajații ei, consultanții, contractorii și ceilalți agenți ai ei nu au întreprins și/sau nu vor întreprinde acțiuni care contravin legislației anticorupție (pp. 36-37).
GR recunoaște că e posibil să nu se asigure împotriva anumitor riscuri (p. 38).
GR recunoaște că nu dispune de sumele necesare pentru a deschide vreo mină, pentru a cumpăra drepturile de proprietate asupra întregului teritoriu ce urmează a fi exploatat și pentru a achita costurile legate de obținerea tuturor permiselor necesare exploatării. Mai mult, GR nu garantează că va putea obține vreodată aceste sume de bani (p. 38).
GR recunoaște că nu poate garanta acuratețea datelor pe care le oferă cu privire la estimarea cantității de aur și argint de la Roșia Montană, după cum nu poate garanta nici că depozitele estimate vor putea fi exploatate în sens comercial (deci că exploatarea de la Roșia Montană ar fi viabilă din punct de vedere comercial) (p. 42).
GR recunoaște că o aplicare mai strictă a legislației privind protecția mediului e contrară intereselor companiei – asta deși în reclame se lauda (mincinos) că exploatarea de la Roșia Montană se va face cu respectarea celor mai înalte standarde privind protecția mediului (p. 43).
Pe lângă aceste documente se adaugă documentarul riseproject unde se spune practic cam totul despre lanțul de mânării prin care s-au împins resurse strategice ale României în mâinile unor așa-ziși investitori dintre care unii, de teapa lui Frank Timiș de exemplu sau a lui Beny Steinmetz provin din zone de mare obscuritate, fiind fie condamnați fie în curs de condamnare pentru fapte ce țin de domeniul infracțional. Chiar acum The Guardian anunță că un partener a lui Beny Steinmetz, Frederic Cilins a fost arestat de FBI în orașul Jacksonville, Florida, USA (coincidență Ponta și-a făcut concediul tot in Florida; și posibil ca tot aici să-și fi luat și șpaga) după ce arsese unele documente compromițătoare pentru Beny, patronul de la Gold, care este cercetat de autoritățile americane. Partenerul lui Steinmetz ar putea primi 20 de ani pentru distrugere de probe, Cu astfel de oameni „negociază” Guvernul Ponta, pe astfel de oameni îi susține și președintele nostru drag pe astfel de oameni îi susține până și fratele meu, cel care este la originea unor așa zise dezvăluiri despre „manipulatorii din umbră ai protestelor ce primesc sute de mii de dolari de la Soros”. Rețeta e veche, de pe vremea Pieței Universității, când eram plătiți, nu-i așa? – de Rațiu și Câmpeanu.
Și alte așa zise organe de presă ce se pretind de drepta, din portofoliul unui Tismăneanu, vechiul aghiotant al lui Ion Iliescu, invocă ba pericolul legionar, ba primejdia hipsterilor, ba agenturile rusești, scriu și comentează despre orice evitând cu consecvență diabolică tocmai adevărul despre mânăria ordinară care este așa zisul proiect penal Roșia Montană, șmen al unor „goldsteini“ cât se poate de penali.
Pentru a rispi tembelismele celor care pretind că protestatarii sunt fie ai lui Soros, fie ai lui Roncea senior (adică eu), fie ai lui Mama Leone, adaug o scrisoare sosită recent, semnată de majoritatea organizațiilor de orientare românească și creștin ortodoxă. Sunt curios cum vor reuși alde frate-miu și comilitonii săi de la dreaptă frântă a lui Tismăneanu să îi scoată și pe toți aștia drept agenții lui Soros și ai KGB.

Scrisoare de solidarizare cu Roșia Montană

“În contextul evenimentelor din ultimele săptămâni, societatea civilă creștină va ieși în stradă și duminică 15 septembrie. Uniți sub semnul Sfintei Cruci vom protesta împotriva dezastrului ecologic care este pe punctul de a fi dezlănțuit asupra României, cu acordul unor importanți factori politici de decizie din țara noastră
Transformarea Roșiei Montane – cu munții și patrimoniul său cultural neprețuit – într-un imens lac de cianură, constituie un act împotriva poporului nostru, act care nici în timpul dictaturii comuniste nu s-ar fi putut imagina.
Trăim, poate, cele mai grele momente din istoria acestui popor, fiindcă pare că niciodată nu s-a dorit atâta rău acestei țări.
Ținem să reamintim hotărârea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române elaborată încă din anul 2003: ”Având în vedere, pe de o parte, temeiul biblic potrivit căruia pământul este creația lui Dumnezeu, iar pe de altă parte că proiectul minier al corporației canadiene Roșia Montana Gold Corporation urmează să desfigureze atât ecologic, cât și uman zona Roșia Montana și, prin extensie, întreaga regiune a Munților Apuseni, … Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române se pronunță împotriva realizării proiectului Rosia Montana Gold Corporation și speră ca această zonă să rămână intactă în sfințenia, puritatea și frumusețea ei.”
Suntem solidari cu decizia Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Suntem solidari cu românii din Roșia Montana care se opun proiectului de exploatare prin cianurare a aurului de aici. Suntem solidari cu frații români de pretutindeni ce protestează împotriva cianurării Roșiei Montane. Suntem de asemenea solidari cu românii de la Bârlad ce au ieșit în stradă strigând „Cu noi este Dumnezeu!”, în lupta împotriva crimei otrăvirii apelor prin explorarea și exploatarea gazelor de șist.
Cerem respingerea imediată a proiectului de lege de către Parlament, interzicearea prin lege a utilizării cianurilor în industria minieră și deblocarea procedurilor de includere a Roșiei Montane pe lista UNESCO, interzicerea exploatărilor gazelor de șist prin fracționare hidraulică.
Ne punem, în primul rând, nădejdea în Dumnezeu, și ne înarmăm cu rugăciunea și cu puterea de nebiruit a Crucii, gata de a ne apăra țara cu dragoste, dreaptă socotință și fermitate.

Uniți, cu credință, salvăm România!”

Semnează un număr de 28 de organizații din aria societății civile cu respect pentru tradiție, cultură și spiritualitate românească, recunoscute pentru activitatea susținută pe parcursul multor ani cum ar fi Pro-Vita, Predania, Rost, “Familia ortodoxă”, Fundația „Sfinții Martiri Brâncoveni”, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu și încă multe altele.
Membrii acestora fără dar și poate sunt plătiți cu sute de mii de dolari, voi afla cu siguranță în curând de pe un blog plin de smerenie și cuvioșie ce poartă un nume asemănător cu al meu. Ce ghinion pe goldsteinii aștia că nu pot cumpăra toate numele românești și că mai rămân încă destule nume, chiar omonime, care să scrie despre ei.

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.