Acasă Actualitate PSD, ALDE și PRO România nu mai votează în Parlament o nouă...

PSD, ALDE și PRO România nu mai votează în Parlament o nouă Stare de Alertă: mesajul transmis de Marcel Ciolacu

DISTRIBUIȚI

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a transmis luni, că social-democrații nu sunt dispuși să accepte prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile. Mesajul vine după ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a spus ca nici formatiunea sa nu va vota in Parlament prelungirea starii de alerta. La fel și parlamentarii ALDE.

„Când starea de alertă se instituie pe cel puțin jumătate din unitățile administrativ-teritoriale de pe teritoriul țării, măsura se supune încuviințării Parlamentului. Parlamentul se pronunță în ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, în termen de 5 zile de la data solicitării de încuviințare. Dacă Parlamentul respinge solicitarea de încuviințare, starea de alertă încetează de îndată. Parlamentul poate încuviința măsura adoptată de Guvern integral sau cu modificări”, scrie in lege.

Mesajul lui Marcel Ciolacu:

„PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a țării! Ministrul Sănătății vrea să ne țină și după 15 iunie în stare de alertă, deși nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măști vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei.

De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciții de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor și președinților de consilii județene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătații se trăgea tun după tun cu licitații aranjate pentru firmele de casă ale PNL.

Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanții și au înțeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi și stare de alertă chiar dacă Guvernul își dorește asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-și continue marile afaceri pe bani publici!

#PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniștrilor liberali. Guvernanții nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecții despre cum să ne protejăm în fața coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban și camarila PNL chefuiau cu whisky și trabucuri. Doar specialiștii în sănătate publică trebuie sa spună clar țării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe.

După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o țară doar cu amenzi, amenințări și restricții. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!

2 COMENTARII

  1. ACESTI GURALIVI BEZMETICI NULITATI UMANE , TRADATORI DE NEAM CAND VORBESC STROPESC MICROFOANELE SI ECRANELE TELEVIZOARELOR CU EDITAT INTOCSICAND ASCULATATORII SI TELESPECTATORII DREPT URMARE TREBUIE SCOSI DIN VIATA PUBLICA SI ARUNCATI LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI….URMAND SA-SI PRIMEASCA RASPLATA

  2. Pt.CURENTUL
    Poate ati vrut sa spuneti „PSD. ALDE. PRO Romania si UDMR nu mai voteaza in parlament o noua stare de alerta”,pentru ca nu toata lumea stie ca de UDMR nu trebuie sa zica Ciolacu pentru ca se subantelege.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.