DISTRIBUIȚI
olguța și drăghici guvernul încalcă livetext Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici

Președintele Iohannis nu a răspuns încă scrisorii premierului Dăncilă prin care îi propunea din nou pe Olguța și Drăghici pentru cele două portofolii ocupate de interimari dar cel mai probabil îi va refuza din nou. PSD a calculat că deși Curtea Constituțională îi este subjugată nu va mai avea timpul necesar pentru a obține o decizie favorabilă numirii celor doi în interiorul celor 45 de zile de interimat prevăzute de lege.
Așa că Dragnea ar fi explicat conducerii PSD, scăpând astfel de Olguța, că cel mai deștept cedează. Olguța, ca să aibă o scuză pertinentă, a decis să-și unească destinele cu amantul său Claudiu Manda și a transmis informația presei. Acum Olguța va spune că renunță pentru că vrea să se ocupe de importantul eveniment din viața sa deși ambii sunt la a doua căsătorie iar trecutul Olguței prezentat în cartea „Vadim, între președinție și ospiciu” este cutremurător: Olguța avea o înclinație pentru pixul lui Vadim și pentru alcool. Detalii AICI.

PSD a ales strategia de a se victimiza în războiul cu Iohannis, după modelul lansat de Dăncilă care a explicat tremurând din genele puse că niciun premier nu a mai fost atacat ca ea, uitând că Emil Boc a fost chiar și filmat pe ascuns în fundul gol când se schimba la sala de sport și prezentat la Antena 3.

Acum Ștefănescu va anunța la televiziuni că ”cel mai deștept cedează”, iar ANTENA 3 și România TV vor prezenta președintele drept ”sabotor” care se folosește de tribuna prezidențială pentru a-și face campanie electorală.

Surse din PSD ne-au declarat că Olguța va fi recompensată cu un loc eligibil la europarlamentare alături de Sebastian Ghiță și trei oameni ai lui Voiculescu.
Compensarea pentru Mircea Drăghici va fi transformarea Administrației Naționale Apele Române condusă de omul lui, Victor Sandu, în societate comercială, prin externalizarea serviciilor de inspecție și control care vor trece la Garda de Mediu, Drăghici și oamenii lui păstrând numai investițiile = BANII.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.