Acasă Actualitate PSD revine la acuzatorii publici? Subinginer la bază, Drăghici crede că procurorii...

PSD revine la acuzatorii publici? Subinginer la bază, Drăghici crede că procurorii îl persecută de când a fost pus să redacteze plângerea împotriva președintelui

DISTRIBUIȚI

În 1989, Mircea Drăghici era subinginer la Pitești. 29 de ani mai târziu, fără a avea vreo pregătire juridică, Mircea Drăghici este desemnat de Liviu Dragnea să compună o plângere penală pentru înaltă trădare împotriva președintelui României. Dacă pe vremea comuniștilor se foloseau acuzatorii publici, de ce nu i-ar folosi și acum urmașii acestora. Așa au fost și marii ziariști ai neamului condamnați la moarte, cu acuzator public nevasta bolșevică a lui Silviu Brucan, inginera Alexandra Sidorovici. Astăzi, Mircea Drăghici a postat pe contul său de facebook o însăilare ilogică prin care încearcă să spună că procurorii români îl persecută:

„Am primit informații că, de duminică încoace, din zona parchetului și nu numai, se fac presiuni uriașe asupra unor terți pentru a furniza elemente care să permită executarea mea judiciară, în public, până la momentul pronunțării Curții Constituționale asupra conflictului constituțional creat de președintele Klaus Iohannis prin blocarea numirilor la ministerele Transporturilor și Dezvoltării. Deși inițial solicitările Parchetului adresate acelor terți aveau termene mai lungi, după Consiliul Național al PSD de duminică, când președintele Liviu Dragnea mi-a cerut să mă ocup de redactarea plângerii penale pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, procurorii au pus o presiune uriașă să primească răspunsurile cerute până mâine. Este evident că există o “temă” ca imaginea mea să fie terfelită în public în următoarele zile, astfel încât președintelui Iohannis să i se servească o motivare “serioasă” pentru a refuza numirea mea la Transporturi. Cum să accepte să-l numească în funcția de ministru pe cel care va redacta plângerea de înaltă trădare împotriva sa?! Se caută deci intens nodul în papură pentru a fi descalificat din această nominalizare.”

Măi Drăghici, ori te persecută din cauza plângerii pe care urmează s-o scrii deși nu ai studii juridice, ori ca să nu fii numit ministru? Că n-am înțeles. Și apropo, în ce calitate compui tu plângerea? Că parte vătămată nu ești că nu reprezinți tu țara, studii juridice nu ai și sper pentru tine că nici nu practici ilegal avocatura.

Citește și Surse PSD: trezorierul partidului o ajută cu bani pe AnaMaria Pătru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.