Acasă Actualitate Pus de Ponta ministru și de Firea director la Circ, Bogdan Stanoevici...

Pus de Ponta ministru și de Firea director la Circ, Bogdan Stanoevici candidează la președinția României. Înainte de a fi politician câștiga 700 de lei pe lună

DISTRIBUIȚI

Bogdan Stanoevici anunță că va candida pentru funcția de președinte al României ca independent, fără susținerea niciunui partid politic. „Decizia vine ca urmare a dorinței de a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bunăcredință”, susține actorul căruia îu place să fie bugetar.

Înainte de a face parte din Guvernul Ponta, Bogdan Dragoș Aureliu Marian Stanoevici câștiga din drepturi de autor echivalentul salariului minim pe economie. Detalii AICI. Stanoevici este înscăunat în martie 2014 ministru pentru românii de pretutindeni după ce la audierea din Parlament înaintea învestirii în funcție nu a putut estima câți cetățeni români locuiesc pe pământ francez, care sunt cele mai importante comunități din Hexagon și unde se află acestea. Comisia l-a validat și în șapte luni cât a lucrat la MAE, Stanoevici a vizitat Spania, Albania, Ucraina, Bulgaria, SUA, Macedonia, Grecia, Anglia, Moldova, Israel, Austria, Italia, Belgia, Germania etc. pe bani publici. După care s-a apucat de făcut declarații imbecile despre miile de români care au cerut să li se respecte dreptul de a vota după ce au fost umiliţi de statul român în primul tur al alegerilor prezidențiale, Bogdan Stanoevici a fost mutat secretar de stat la Ministerul Culturii. Acolo a fost acuzat de Sindicatele din cinematografe că a venit la Ministerul culturii să desființeze cinematografele.

Ulterior, Firea l-a făcut director al Circului secondat de o altă artistă de „renume mondial”, Sanda Ladosi.

Stanoevici susține că se adresează tuturor celor dezamăgiți de putere, revoltați, sătui de minciuni și promisiuni deșarte, celor ce doresc să se întoarcă în țară, celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici.
”Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-și regândească atitudinea față de ceilalți și față de țară. Dacă gândim de pe poziția de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândește și face întotdeauna ce spune,” declară Bogdan Stanoevici.
Îi dorim cu ocazia lansării candidaturii ce le-a dorit el românilor din diaspora care nu au putut să voteze în 2014 sau ce i-au dorit aceștia lui.

1 COMENTARIU

  1. Omul e bun de presedinte, are o bogata experienta. Doar a fost director la CIRC! Mai bine de atat nu se poate! Alt ticalos si mincinos care ne crede prosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.