Acasă Actualitate Raed Arafat cere amenzi mai mari pentru români. Urmează tăierea mâinii la...

Raed Arafat cere amenzi mai mari pentru români. Urmează tăierea mâinii la hoți?

DISTRIBUIȚI

După ce România s-a remarcat în UE, aplicând cele mai mari amenzi pentru nerespectarea regulilor impuse în stare de urgență, amenzi care au fost declarate neconstituționale de CCR, șeful DSU Raed Arafat nu renunță la amenzile uriașe. Acesta cere ca românii să fie sancționați cu sume mari, deși salariul minim în România e circa 300 de euro. Mulți români au fost amendați în timpul stării de urgență cu 20.000 de lei, echivalentul a peste 4000 de EURO.

„Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai. Ce înseamnă amendă mare, asta trebuie văzut. Dar, dacă e o amendă la care omul se uită la tine şi îţi spune „eh, mai pot să o plătesc de două ori” şi merge şi continuă să râdă de poliţist sau de jandarm sau de cel de la DSP, înseamnă că amenda nu are efectul ei. Lumea s-a supărat când noi am zis că amenzile sunt importante. În orice societate democratică există amenzi, există coerciţie. Nu există nicio societate care funcţionează fără astfel de sisteme”, a declarat la Digi 24 plin de importanță, Raed Arafat.

3 COMENTARII

  1. Atâta perfidie ca la pesedistii ăștia nu s-a văzut la nimenea! Ieri răcneau că amenzile s prea mari, că măsurile prea dure, trebuie repornită economia bla bla ….Weber „aveți grijă de voi”, Romascanu „trebuie reintrodusă stătea de urgență”, Arafat „amenzile s prea mici”. Ce urmeaza? Decizie CCR că amenzile s prea mici!

    • Atata perfidie ca la securistii astia care coordoneaza ABSOLUT toate partidele nu s-a vazut la nimeni! Dar timpul lor a trecut. Au inceput sa inteleaga asta si sunt cam derutati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.