Acasă Actualitate Realizator Radio Romania scos de pe post ca să intre o odă...

Realizator Radio Romania scos de pe post ca să intre o odă lui Dragnea! Audio

DISTRIBUIȚI

Grupul pentru Libertatea de Exprimare în SRR face o nouă dezvăluire despre abuzul marca Georgică Severin la Radio România, din seria Odă dictatorului, Dragnea!

Pe mandatul lui Georgică Severin la Radio România a avut loc un eveniment, fără precedent! Unul din jurnalistii de casă ai PSD-ului din Reșita, Mario Balint, recent numit, fără concurs, săptămâna trecută, în funcția de redactor șef prin sluga lui Dragnea, Georgică Severin, a început sa își arate intențiile și misiunea.

Sebastian Dragomir, realizatorul emisiunii „Ascultă cum te ascult”, a fost anunțat in ședința de redacție de vineri dimineața, 19 aprilie 2019, de către redactorul șef Mario Balint, că in emisiune va veni presedintele PSD Caras-Severin Luminița Jivan, dar că emisiunea va fi realizată de el (Mario Balint), pentru că doamna presedinte nu accepta un alt moderator.

Emisiunea nu a mai fost una interactiva, așa cum prevede grila de programe, ci o întreaga odă la adresa partidului și conducătorului iubit, Liviu Dragnea ! Ascultați emisiunea mai jos și cum folosește postul public de radio acest Mario Balint, finul lui Dan Preda, managerul România Actualități, acuzat de cenzură, în 2004, în Parlament, dar și în prezent, prin multele exemple pe care vi le-am semnalat, de când acest baron PSD, Georgică Severin, conduce Radio România. Mario Balint o numește pe șefa PSD-ului local, Luminița Jivan, un invitat special, iar toată emisiunea e campanie electorală pentru Dragnea.

Cu acest exemplu, întărim, încă o dată faptul că ascultătorii, contibuabili sunt manipulați politic de către PSD, iar Parlamentul României trebuie să restabilească de urgență echilibrul politic, conform legii de funcționare a SRR și TVR.

Solicităm încă o dată opoziției din Parlament, să ancheteze tot ceea ce Grupul pentru Libertatea de Exprimare a semnalat, în ultimul timp, legat de cenzura și abuzurile lui Georgică Severin și ale echipei sale. Ne declaram dispuși să ne prezentăm la audierile din Parlament, îngrijorați fiind și de Raportul privind libertatea de exprimare pe 2019 al prestigioasei Organizații Reporteri fără Frontiere, cu titlul ROMÂNIA, BINE AȚI VENIT ÎN ANII 90 !

Grupul pentru Libertatea de Exprimare în SRR

GPLER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.