Acasă Actualitate Recomandările Poliției pentru întoarcerea din minivacanța de Paște

Recomandările Poliției pentru întoarcerea din minivacanța de Paște

DISTRIBUIȚI

Polițiștii sunt la datorie și acționează pentru fluidizarea și monitorizarea traficului, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave, la întoarcerea din minivacanța de Paște.

Vă recomandăm să conduceți cu atenție și prudență și să respectați indicațiile polițiștilor din teren.

Astăzi, la întoarcerea din minivacanța de Paște, polițiștii continuă acțiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză și salvarea de vieți.

Vă recomandăm să conduceți prudent, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectuați fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

Evitați efectuarea depășirilor care, în condițiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

Circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranță, se impune și mărirea distanței în mers între vehicule.

În condițiile unui trafic aglomerat sau a apariției blocajelor rutiere, păstrați-vă calmul, nu blocați intersecțiile și nu vă angajați în depășirea unei coloane de autovehicule.

Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanțe mari, dată fiind experiența redusă și riscul implicării în evenimente rutiere.

Toți ocupanții autovehiculelor trebuie să utilizeze centura de siguranță!

Pietonilor le recomandăm să traverseze numai prin locurile marcate corespunzător, după o temeinică asigurare și să evite pe cât posibil deplasarea pe partea carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.