Acasă Actualitate Referendumul pentru justiție este validat: 89% dintre votanți au răspuns DA!

Referendumul pentru justiție este validat: 89% dintre votanți au răspuns DA!

DISTRIBUIȚI

Update ora 11,30. Potrivit rezultatelor parțiale, după numărarea a 94,6% din voturi, la ambele întrebări românii au votat în proporție de peste 89% DA.

Conform rezultatelor parțiale de la ora 1:50 și introducerea a 86,6% din secții iată rezultatele:

Intrebarea 1
79,96% DA
14,45% NU
5,58% anulate

După raportarea a 85,63% dintre secții.

Intrebarea 2
80,28% DA
14,08% NU
5,63% anulate

6 COMENTARII

  1. VREM DREPTATE PENTRU DIASPORA !!! MELESCANU LA PUSCARIE !!! Este incredibil cum acest individ a regizat haotic dar „bine organizat” toata aceasta mascarada . Va dau un exemplu si solicit sa se faca ancheta in acest caz. Nu stiu cui sa ma adresez ca sa depun o plangere. . La Stuttgart s-au anuntat doua sectii de votare, cu cate 5 cabine de vot. Dimineata la ora 10 cand am ajuns acolo o coada de sute de oameni dar inaintam destul de bine, Dupa ora 14 din personalul desemnat sa raspunda de votare au ramas doar doua cucoane , una scria , inregirstra cu viteza melcului ars de soare, , cealalta vorbea incontinuu la telefon sau si-l butona impasibila. Restul cica erau in pauza de masa !!! Si nici macar nu le pasa ca prin ferestrele mari, prin sticla se vedea tot ce faceau inauntru. Deci ce am vazut mii de oameni nu pot fi halucinatii !!!! Am aflat ca mai erau trei apoi au ramas doar doua stampile in cele doua sectii din cele 12, cate spuneau ca ar fi fost dimineata cei care au iesit din sectiile de votare. ATENTIE !!! 2 din 12 !!!! Cica restul s-au furat ! Cum naiba sa furi cand trebuia predata stampila ca sa-ti primesti buletinul ? Afara eram deja mii de oameni ! Revoltati, stand in soare flamanzi, insetati si mai ales umiliti ! Politia germana a trasat niste culoare de trecere a votantilor spre interior pentru ca lucrurile au luat-o razna si au blocat strazile laterale ca sa evite accidentele. In final NU AM PUTUT VOTA !!! Si ca mine mii de alti romani !!! Scenariul din noiembrie 2014, acelasi melescanu ministru de externe ! VREM DREPTATE !!!! Asta am sa scriu peste tot ca sa se stie !!!

  2. Demisia si raspundere penala pentru Melescanu care a umilit mii de romani organizand alegerile in strainate cu intentia vizibila de a favoriza partidul din care face parte (ALDE +PSD) in detrimentul partidelor de opozitie. RUSINE acestui om cu parul alb si salariu mare care de mult trebuia pensionat.

  3. Demisia si raspundere penala pentru Melescanu care a umilit mii de romani organizand alegerile in strainate cu intentia vizibila de a favoriza partidul din care face parte (ALDE +PSD) in detrimentul partidelor de opozitie. RUSINE acestui om cu parul alb si salariu mare care de mult trebuia pensionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.