Acasă Actualitate Reprezentanții ANAF au explicat ferm la CNA ce urmează pentru ANTENE

Reprezentanții ANAF au explicat ferm la CNA ce urmează pentru ANTENE

DISTRIBUIȚI

Astăzi, începând cu ora 15, la sediul CNA, a avut loc întâlnirea membrilor Consiliului cu reprezentanții ANAF, la inițiativa CNA, după o discuție cu reprezentanții INTACT. Tema, ducerea la îndeplinire a sentinței Curții de Apel București în cazul ICA, respectiv notificarea de evacuare pentru Antene.

Membrul CNA Valentin Jucan a relatat pe scurt desfășurarea întâlnirii.

„La întâlnire au participat: Toma Costreie – dir. gen. ANAF București și Ciprian Tepan – dir. direcția juridică ANAF București, precum și următorii membri CNA:
– Radu Călin Cristea
– Răsvan Popescu
– Dorina Rusu
– Radu Herjeu
– Gabriel Tufeanu
– Monica Gubernat
– Lorand Turoș
– Valentin Jucan
Reprezentanții ANAF au făcut un scurt istoric al situației INTACT, menționând cu claritate care sunt etapele, chiar care sunt interesele PERSONALE ale directorilor Intact în a manipula opinia publică: „Pe ecran ei spun una, în relația cu noi (ANAF) au alt comportament”.
Din totalul litigiilor între ANAF și Intact, niciunul nu a fost câștigat în instanță, definitiv, de către Intact a spus Toma Costreie, dir. gen. ANAF București.
Ciprian Topan i-a anunțat ferm pe membrii CNA că finalitatea demersului ANAF este și va fi una singură: vânzarea sediilor.
Tom Costreie a explicat apoi că suma rezultată din vânzarea sediilor Intact (fiind bunuri confiscate) NU va contribui la acoperirea prejudiciului de 60 milioane euro.”

Membrii CNA au solicitat date care, în opinia lui Valentin Jucan, nu au nicio relevanță pentru activitatea Consiliului și cel mai probabil ANAF nici nu le-a dat și nici nu le va da.

„Toma Costreie le-a mai explicat că atunci când ANAF vinde un bun, el trebuie să fie liber de sarcini respectiv eliberat de ocupanți, că asta prevede, cu claritate, legea și că notificarea de evacuare în 5 zile se referea la  evacuarea de buna voie.
Evacuarea, in forma fortata, prin executori, se poate face NUMAI in baza unei hotarari judecatoresti care incuviinteaza evacuarea. O astfel de decizie a instantei poate aparea in (aproximativ) 6 luni.” a mai completat Jucan relatarea despre informațiile oferite de ANAF.

Așadar, nu-i evacuează nimeni pe mincinoșii de la Antene mai devreme de câteva luni. Disperarea lor este doar că nu vor mai putea funcționa gratuit în sedii cum s-a întâmplat începând cu septembrie 2014 și cel mai probabil nu au bani să cumpere clădirile, așa că dreptul lor de preemțiune s-ar putea de fapt să-i încurce.

(Foto http://cronicipebune.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.