Acasă Actualitate Respins de comisia CONTI și de plenul Parlamentului European prin vot, Viorel...

Respins de comisia CONTI și de plenul Parlamentului European prin vot, Viorel Ștefan e considerat competent de PSD pentru Ministerul Fondurilor Europene

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al NAVROM Galați și de 23 de ani parlamentar PSD, nevorbitor de vreo limbă străină conform CV-ului, Viorel Ștefan s-a vrut la Bruxelles. Cu județul Galați generator de multe voturi pentru PSD, premierul Dăncilă l-a propus pentru podtul ce revine României la Curtea Europeană de Conturi. După audierile din comisia de specialitate CONTI, membrii comisiei au respins candidatura lui Viorel Ștefan, lipsit de orice experiență privind auditul. În loc să-și retragă candidatura cum ar fi făcut orice om de bun-simț, Viorel Ștefan și-a menținut dorința și a intrat la vot în plenul Parlamentului European unde a primit 372 de voturi împotrivă și 222 de voturi pentru.
Insuficient pregătit pentru funcția de comisar de conturi european, numele lui Viorel Ștefan este vehiculat acum pentru ministerul Fondurilor Europene de unde Rovana Plumb va fi schimbată, fiind pe lista de candidați la alegerile europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.