Acasă Actualitate Reținut după ce a înjurat o femeie față de care avea obligația...

Reținut după ce a înjurat o femeie față de care avea obligația să nu se apropie la mai mult de 100 de metri

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de marți, 30 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 40 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție.

La data de 30 ianuarie 2018, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat un bărbat, pe o stradă din sectorul 2, în timp ce adresa injurii unei femei.

Acesta a fost condus la sediul subunității, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe numele bărbatului, la solicitarea femeii, s-a emis la data de 19 ianuarie a.c. ordinul de protecție prin care obliga bărbatul — pe o perioadă de 4 luni — să păstreze o distanță de minim 100 m față de persoana vătămată, cu excepția situațiilor în care se impune prezența simultană a celor 2 în fața autorităților publice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.