Acasă Actualitate Rușii spumegă din nou: Băsescu ar fi ordonat „Români treceți Prutul!”

Rușii spumegă din nou: Băsescu ar fi ordonat „Români treceți Prutul!”

DISTRIBUIȚI

Celebra emisiune cu Traian Băsescu din ziua în care se aniversau 70 de ani de la faimosul ordin al Mareșalului Antonescu: „Vă ordon treceți Prutul“ – a încins de o săptămână, la roșu, toate trompetele filo-ruso-regaliștilor de circumstanță, de la Andrei Pleșu, ministru FSN în perioada când Regele Mihai era aruncat peste graniță de șeful său, Ion Iliescu, la tot felul de alți comuniști grețoși brusc apucați de dragostea față de monarhie, din ură față de Băsescu. Ura dă pe dinafară și pe alte meridiane. Ieri, și MAE al Rusiei a expectorat un comunicat de o rară agresivitate ce denotă că la Moscova a dat în clocot ceaunul de ură antiromânească. Traian Băsescu este acuzat că a afirmat și el tranșant în emisiunea citată că dacă ar fi fost în locul lui Antonescu ar fi ordonat de asemenea: „Romåni treceți Prutul!“
Cu o nesimțire tipic muscălească, behăitorii obraznici ai MAE al Rusiei își permit să vorbească în termeni inacceptabili în lumea civilizată, specifici dictatelor fostei URSS, și uitånd se pare că Romånia este acum în NATO, nu la cheremul lor. Rușii îl acuză injurios pe Traian Băsescu de „bravada nerușinată“ pentru că și-a permis să aprobe și să confirme ordinul dat de Mareșalul Antonescu, în data de 22 iunie 1941. Mizerabila luare de poziție a Rusiei este o palmă pe obrazul tuturor romånilor, căci oare care romån nu ar fi de acord cu ordinul Mareșalului Antonescu de recuperare a teritoriului Basarabiei?
„Este absolut evident că astfel de bravade nerușinate care justifică agresiunea fascistă și profanează memoria milioanelor de jertfiți ai nazimului este inadmisibilă și merită o apreciere adecvată din partea Europei“, afirmă consternant MAE rus. Răstălmăcind vorbele, cu indignare gongorică, Kremlinul inventează cuvinte și declarații care nu-i aparțin lui Traian Băsescu privitoare la „justificarea atacului Germaniei naziste împotriva URSS“. „Cuvintele lui Băsescu – despre faptul că, «în locul mareșalului Antonescu, în 1941, și el i-ar fi îndreptat pe ostașii români peste Prut» – pentru a lua parte la agresiunea Germaniei hitleriste împotriva URSS“ – sunt revoltătoare, a subliniat ministerul rus de Externe, într-o manieră ce certifică perpetuarea falsurilor istorice propovăduite de Moscova în legătură cu anexarea samavolnică a teritoriului romånesc denumit Basarabia.
„O astfel de declarație a președintelui român este cu atât mai tristă, pentru că intervine la 70 de la Războiul pentru Apărarea Patriei, în care și-au pierdut viața 27 de milioane de ruși“, a subliniat Lukașevici. „Aceste declarații nu pot fi justificate nici prin actualele circumstanțe politice și nici puse pe seama întrebărilor provocatoare ale jurnaliștilor“, susține MAE rus.
Deși Moscova a fost obligată să-și recunoască vina în cazul crimelor împotriva umanității față de Polonia pentru masacrul de la Katyn, Rusia continuă să nege înfometarea, deportarea și exterminarea  elitei basarabene trimise în gulagurile siberiene imediat după 1940.
Basarabenii au fost exterminați după ocuparea pământului romånesc la care se referea Traian Băsescu, de către Armata Roșie a Uniunii Sovietice după ultimatumul din 26 iunie 1940, ce a fost precedat de infamul Acord secret Hitler-Stalin din 1939.
Stalin a fost cel care l-a înarmat pe Hitler, anterior Acordului secret, iar principalul vinovat și adevăratul instigator al celui de-al Doilea Război Mondial a fost Rusia sovietică, pentru a-l cita pe celebrul defector al GRU Victor Suvororv, autorul unor lucrări de o inestimabilă valoare documentară scrise pe baza unor date obținute în virtutea activității sale de fost cadru GRU. „Rusia a fost participantă la cel de-al Doilea Război Mondial din 1939, din prima zi, de la 23 august 1939, după semnarea pactului Molotov-Ribbentropp“ afirmă Suvorov, ce completează în cărțile sale, prin date cutremurătoare, adevărul ocultat de mai bine de jumătate de secol de liderii Rusiei, inclusiv de către cei de azi.
Comunicatul Moscovei este expresia unei neobrăzări fără seamăn a rusoilor, care, altfel, au publicat în presa „românească“ – cea care îl atacă desigur pe Traian Băsescu – niște cearceafuri de tâmpenii prolixe și inepte semnate de Ambasadorul Rusiei la București, Alexander A. Churilin, despre rolul benefic al Rusiei Sovietice în „eliberarea“ de fasciști și despre lupta bolșevicilor criminali „pentru a asigura Europei un viitor luminos“.
De o ipocrizie fără seamăn, textul publicat drept cap de ziar de „Cronica Română, intitulat „Cu ocazia marcării începerii agresiunii fasciste împotriva țării noastre, 22 iunie 1941“, marchează obscenitatea tezistă și completamente lipsită de bază istorică ori adevăr a propagandei sovietice încă active – și unde? În România!

Minciunile ordinare ale propagandei sovietice – demontate de un rus autentic

Citez din Victor Suvorov, defectorul GRU pomenit mai sus, care deconstruiește miturile propagandei sovietice în remarcabila lucrare „Spărgătorul de Gheață“, intitulată astfel după numele de cod dat lui Hitler de către tovarășul său de crime, Vissarionovici Stalin.
„Comuniștii sovietici au ascuns cu bună știință rușinosul lor rol de instigatori ai războiului. Să ne amintim că, după Primul Război Mondial, Germania a pierdut dreptul de a mai avea o armată puternică și armament ofensiv, inclusiv tancuri, artilerie grea și avioane de luptă. Pe propriul lor teritoriu, comandanții germani au fost lipsiți de posibilitatea de a se mai pregăti în vederea unor războaie agresive. Comandanții germani nu au încălcat interdicțiile și nu s-au pregătit de război agresiv în poligoanele lor, au făcut aceste lucruri… pe teritoriul Uniunii Sovietice. Stalin a pus la dispoziția comandanților germani tot ceea ce ei nu aveau dreptul să mai dețină: tancuri, artilerie grea, avioane de luptă. Le-a pus la dispoziție instituții de învățămînt, poligoane, cåmpuri de tragere.
Stalin a dat comandanților germani accesul liber în uzinele sovietice de tancuri, cele mai puternice din lume: uitați-vă, țineți minte, însușiți-vă! Dacă Stalin ar fi voit pacea, ar fi trebuit să împiedice cu orice preț renașterea puterii de șoc a militarismului german: căci atunci Germania ar fi rămas o țară slăbită din punct de vedere militar, în afară de Germania ar fi fost slăbită Marea Britanie, care nu avea trupe terestre corespunzătoare, și Franța, care își pierduse aproape întreg bugetul militar pe un păgubos program de apărare, ridicånd un fel de Mare Zid Chinezesc de-a lungul granițelor sale; dar și alte țări mult mai slabe din punct de vedere economic și militar. În această situație, Europa n-ar mai fi fost deloc în pragul conflagrației…
Însă, Stalin, cu un scop anume, nu precupețește mijloace, forțe și timp pentru renașterea puterii militare germane. De ce? Împotriva cui? Desigur, nu împotriva lui însuși! Atunci împotriva cui? Răspunsul este unul singur: împotriva restului Europei. Renașterea puterii armate a Germaniei este însă doar o jumătate din chestiune. Chiar și cea mai puternică armată nu începe războiul de la sine. Trebuie, mai înainte de orice, un lider fanatic și nebun, gata să înceapă războiul. Iar Stalin a facut foarte multe pentru ca în fruntea Germaniei să vină un asemenea lider.
Cum l-a creat Stalin pe Hitler, cum l-a ajutat să pună måna pe putere și să-și consolideze puterea este o temă vastă. Pregătesc o carte despre acest lucru. Vom mai vorbi pe această temă, acum să amintim doar că Stalin a îndemnat la război cu perseverență și dårzenie pe naziștii abia veniți la putere, încununarea acestor eforturi este pactul Molotov-Ribbentropp.
Prin acest pact, Stalin a garantat lui Hitler libertatea de acțiune în Europa și a deschis ecluza principală a celui de-al Doilea Război Mondial.“

Traian Băsescu: Obsesia Kremlinului și a „conservelor“ sale din România

Așadar, ceea ce a afirmat tranșant Traian Băsescu, în data de 22 iunie, face referire la o uriașă mizerie istorică a URSS-ului și Germaniei naziste și nu este altceva decât o propoziție de elementar bun simț, iar reacția isterică a Moscovei, dar mai ales a agenturii sale din România, din așa-zisele medii inteftuale și de presă, spune totul despre amploarea infiltrării „conservelor“ rusești în România.
Traian Băsescu nu este pentru prima oară luat în vizor de Rusia & comp, de condeierii și lătrăii de televiziune ai trusturilor Vîntu-Voiculescu-Patriciu. Încă din 2007 s-a constituit un agregat mediatico-securistic, care și-a coordonat operațiunile cu Moscova, aspect subliniat de vizite ale unor generali FSB, cum era Alexandr Kondiakov, „vizitatorul“ lui Tăriceanu la Guvern, în perioada încercărilor disperate de răsturnare a lui Traian Băsescu, ca să nu mai pomenim de diversele vizite secrete la Moscova, pentru instrucțiuni, în timpul campaniei electorale, ale reprezentantului PSD, Mircea Geoană.
În anul 2009, Rusia ne-a acuzat violent încă o dată, insinuând că România ar fi intervenit în evenimentele de la Chișinău, deși iată, acum, la Chișinău a fost arestat un rus ca instigator al violențelor din aprilie.
Un alt instigator jalnic, de data asta cu nume românesc, Andrei Pleșu, cel care a inițiat, pe vremea lui Umil Constantinescu, în cadrul MAE, o politică de cedare în fața Ucrainei, politică continuată de șpăgarul mizer Adrian Severin, vine parcă în preambulul obrăzniciilor moscovite, acuzându-l pe Traian Băsescu, într-o penibilă fandoseală „moralistă“ din „Adevărul“ penalului Patriciu, citată extensiv de agregatul USL, că a viciat relațiile cu Rusia, de parcă ar fi și el tot un amploaiat al Ambasadei Ruse.
Ceea ce nu e foarte departe de adevăr, dacă ne gândim că a fost încă înainte de 1989 un pion semnificativ al conspirației moscovite dirijate de Ion Iliescu, vizitatorul său secret de la palatul de la Tescani, unde era cică exilat în huzurul Gospodăriei de Partid.
Partidul Comunist, desigur, pe care l-a servit curvește, cu tot cu al său mult stimat Nicolae Ceaușescu, căruia îi adresa răvașe grețoase și umile de slugă servilă, în urma contactelor intime cu cadrele Securității. Iar pentru a încheia cu dilema acestui personaj lipsit de orice bun simț, care acum îl veștejește pe Traian Băsescu pe motive pseduo-filo-monarhice, este suficient să precizăm că ministrul de vitrină, pentru export, al FSN-ului moscovit, exact în perioada în care Ion Iliescu îl arunca peste graniță cu brutalitate pe Regele Mihai, în 25 decembrie 1990, după un episod de sechestare cu mâna înarmată, era același Andrei Pleșu, indignatul de azi, pe lovelele lui Patriciu, „afaceristul“ ce a livrat CSI-ului rusesc Rompetrolul românesc.

„Ostași, Vă ordon: treceți Prutul! Sdrobiți vrăjmașii din răsărit și miazănoapte. Desrobiți din jugul roșu al bolșevismului pe frații noștri cotropiți! Reîmpliniți în trupul țării glia străbună a Basarabilor și codrii voevodali ai Bucovinei, ogoarele și plaiurile voastre! Și luptați pentru desrobirea fraților noștri, a Basarabiei și Bucovinei, pentru cinstirea bisericilor, a vieții și a căminurilor batjocorite de păgâni cotropitori. Și luptați pentru a ne răzbuna umilirea și nedreptatea. V-o cere Neamul, Regele și Generalul Vostru. OSTAȘI, Izbânda va fi a noastră. La luptă. Cu Dumnezeu înainte!“George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.