DISTRIBUIȚI

Începând cu 9 ianuarie 2020, Ludovic Orban a decis printr-o ordonanță de urgență că ocuparea prin detașare din mediul privat a posturilor din instituțiile și autoritățile publice încetează de drept.
Începând cu luna februarie 2017, Sanda Ladoși, măritată cu omul de afaceri Ștefan Tache, a fost detașată la Circul Metropolitan, instituție în subordinea Gabrielei Firea. Detașarea s-a făcut de la firma privată a lui Tache, susțin surse bine informate. Iată însă că în pofida OUG 1/2020, Sanda Ladoși ocupă încă funcția de director adjunct după cum chiar ea dezvăluia în emisiunea Vorbește lumea de la PROTV din 17 ianuarie 2020. Vezi VIDEO AICI.
Surse din preajma Gabrielei Firea susțin că Tache și Pandele sunt veri, de aici și ascensiunea Sandei pe care nu o recomanda nimic altceva pentru o funcție de conducere. Deși susține că ar fi absolvit o particulară de Drept în 2001, Sanda Ladoși nu are nici măcar noțiuni elementare în domeniu. Astfel, când a fost ridicată împreună cu soțul în noiembrie 2017 de DIICOT pentru constituire și aderare la un grup infracțional, Ladoși a explicat: ”Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, doar că sunt suspect … asta nu înseamnă nimic”. Conform Codului de Procedură penală „persoanei care a dobândit calitatea de suspect i se aduc la cunoștință, înainte de prima sa audiere, această calitate, fapta pentru care este suspectată, încadrarea juridică a acesteia, drepturile procesuale prevăzute la art. 83, încheindu-se în acest sens un proces-verbal.”.
Nu-i așa că-i deșteaptă? Mai ales că ea, ca director adjunct, s-a distribuit pe sine în spectacolele în care altfel n-ar fi pus piciorul ba chiar a luat și locul acrobatelor adevărate de pe scenă și la 50 de ani își expune chiloțeii și coapsele împănate într-un jenant spectacol de așa-zisă acrobație. Dacă nici ăsta nu e conflict de interese, atunci ce mai e?

Când te găndești cum arată acrobatele autentice înțelegi de ce încasările de la Circ nu acoperă cheltuielile.

Circul trăiește din banii pe care Firea îi plătește din bugetul Primăriei pentru că Stanoevici și Ladoși nu sunt capabili să atragă oamenii la spectacole. De exemplu pentru spectacolul VIVAT Hollywood în care „cântăreți și dansatori de excepție recreează cele mai importante momente din marile filme de music hall americane” și care a costat 250.000 de Euro, românii nu s-au îngrămădit și au cumpărat bilete de puțin peste 8000 de Euro pentru cele 4 spectacole. La spectacolul „Benise – Spirit of Spain”, „un spectacol de muzică și dans, pentru inima și sufletul oamenilor de toate vârstele, culturile și gusturile muzicale.”, Circul a plătit 175.000 de EURO, românii cumpărând bilete de doar 32.500 de Euro.
Întrebările noastre adresate Circului pentru a afla rentabilitatea spectacolelor au rămas fără răspuns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.