Acasă Actualitate SCANDAL în direct la TV între Ion Caramitru și ministrul Culturii

SCANDAL în direct la TV între Ion Caramitru și ministrul Culturii

DISTRIBUIȚI

Ion Caramitru, directorul Teatrului Național București și ministrul Culturii, Daniel Breaz, au avut un schimb de replici, în direct la emisiunea România 9, de la TVR. De săptămâni bune, cei doi ies cu declarații acide, după ce instituția de cultură a rămas fără bani pentru personalul tehnic. Instituția ar avea nevoie de două milioane de lei pentru a putea pune în scenă, în continuare, spectacole.

„Sunt un om deschis dialogului și chiar nu am înțeles motivele pentru care, duminică, dumneavoastră ați scos în piață acei actori. Nu înțeleg, prin dialog puteam rezolva toate aceste lucruri. N-am închis ușa biroului, n-am închis ușa ministeruluii”, i-a reproșat ministrul lui Ion Caramitru.

La rândul său, actorul și directorul Teatrului Național i-a replicat: „Nu eu am chemat actorii în Piața Victoriei. A fost, culmea culmilor… Eu m-am dus în Piața Victoriei ca să mă alătur colegilor actori, care au făcut această convocare. Convocare care a fost făcută de domnul Manole, de domnul Călin și de alți colegi de-ai lor. Pe aceeași temă, pentru că și ei sunt frustrați de această lipsă de personal. Eu m-am dus cu managerii toți și am făcut ceea ce trebuia să fac.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.