Acasă Actualitate Scandal în PSD după ce Gabriel Oprea a fost instalat de Dăncilă...

Scandal în PSD după ce Gabriel Oprea a fost instalat de Dăncilă vicepreședinte la partid peste noapte

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă a explicat, duminică seară, de ce fostul ministru de interne, Gabriel Oprea, a fost la sediul PSD. Ea a anunțat că fostul lider UNPR este acum vicepreședinte în Comitetul Executiv al PSD, unde are și drept de vot, funcție obținută ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

„Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, omul pus de Dan Voiculescu pe lidetele partidului a scris pe Facebook:
„Cuuuuum? Dăncilă, îți bați joc de noi??? Gabriel Oprea a fost făcut VICEPREȘEDINTE PSD!?? Adică eu, după ce am luptat pentru adevăr în comisia „Sufrageria lui Oprea”, sunt într-un partid în care OPREA e vicepreședinte și votează în CEx!?? Sunteți zdraveni la cap?!?
Dăncilă, du-te! Ia-l pe Oprea și duceți-vă-n ce #SUFRAGERIE vreți! …Cu toți cei din PSD care au știut și au fost de acord cu așa ceva! Exact lipsa asta de caracter, exact bătaia asta de joc la adresa alegătorilor și a celor care chiar am luptat pentru adevăr și dreptate i-au mai dat lui Werner un mandat!”

2 COMENTARII

  1. Chiar daca are numai 1,5 neuroni. ARE EXPERIENTA DE izmenar si Bodyguard , L-A PAZIT PE LIDERUL MENERILOR Miron Cozma,
    Un magistrat de la Curtea Militară de Apel (CMA) acuză imixtiunea lui Oprea, în actul de justiție. El susține că sunt mai mulți judecători de la CMA, revoltați de modul de soluționare al unor dosare, de către instanța militară. Magistratul menționat afirmă că dosare în care figurează generali, șefi de servicii secrete, ajung la aceiași doi judecători ai CMA, Gheorghe Manea și Cezarian Buga.
    Gabriel Oprea a intervenit personal pentru a-și recompensa cu grade fidelii de la CMA. Astfel, magistratul militar Cezarian Buga a primit gradul de general locotenent cu trei stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.