Acasă Actualitate Scandal la Primăria lui Vanghelie: un protestatar a murit

Scandal la Primăria lui Vanghelie: un protestatar a murit

DISTRIBUIȚI

UPDATE: Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis o anchetă privind decesul protestatarului care a amenințat că-și dă foc în fața Primăriei sectorului 5 București, astfel că au intervenit gardieni pentru a-l opri din demers, bărbatul invocând probleme cardiace, iar ulterior a murit.
Pe de altă parte, cel de-al doilea protestatar din fața Primăriei sectorului 5, care vroia să-și dea și el foc, a fost amendat cu 200 de lei de către polițiștii Secției 17 București, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, au precizat surse din Poliție.

Un scandal a izbucnit, luni, în fața primăriei lui Marian Vanghelie din București. Doi bărbați au amenințat că își dau foc si, după intervenția pompierilor, unui protestatar i s-a făcut râu. Acesta a ajuns, în moarte clinică, la Spitalul Colțea, iar ulterior a decedat.?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿ Cei doi manifestanți, care aveau cu ei butelii cu gaz, au amenințat că își dau foc in fața Primăriei Sectorului 5.?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿ Protestatarii erau supărați pentru că, acuză ei, încearcă de mai bine de un an sa obțină o audiere la edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie. Aceștia au reclamat că au lucrat pe șantier si ar fi trebuit să mai primească bani de la Primărie. ?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿Pompierii au intervenit cu furtunul pentru a stinge flacăra aprinsa lângă o butelie. Unul dintre cei care încercau să își dea foc se stropise cu benzină pe tricou.?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿ Ulterior, unuia din manifestanți i s-a făcut rău. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, iar medicii i-au făcut un masaj cardiac manifestantului. Bărbatul a fost transportat, in moarte clinică, la Spitalul Colțea, unde a și decedat. ?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿Celalalt protestatar a fost dus la poliție pentru audieri.

Mihaela Dobrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.