Home Actualitate Se cere demisia lui Greblă după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi...

Se cere demisia lui Greblă după publicarea datelor personale ale potenţialilor şefi de secţie de votare

DISTRIBUIŢI

Toni Greblă, unealta lui Ciolacu la şefia AEP, şi-a demonstrat încă o dată incompetenţa, declară liderii Alianţei Dreapta Unită Cătălin Drulă, Eugen Tomac şi Ludovic Orban.

Cei trei preşedinţi de partide subliniază că incidentul nici măcar nu a fost o breşă de securitate, şi demonstrează pură incompetenţă a unei instituţii capturate politic şi manageriată prost.

Datele personale, inclusiv codul numeric personal, a peste 1.300 de persoane din corpul experţilor electorali au fost dezvăluite timp de câteva ore, după ce aceste informaţii au fost trimise de Autoritatea Electorală Permanentă pe o adresă de e-mail greşită.

Toni Greblă, omul numit de PSD la şefia AEP, tratează cu superficialitate datele personale ale unor cetăţeni români, experţi electorali, care ar urma să conducă secţiile de vot din ţară.

La 72 de ore de la incident, Toni Greblă nu doar că nu înţelege gravitatea situaţiei, dar habar nu are, potrivit interviurilor acordate în presă, datele cui au fost expuse, avertizează liderii Alianţei Dreapta Unită.

Într-un an cu patru rânduri de alegeri, Autoritatea Electorală Permanentă, instituţia care rolul de a supraveghea procesul electoral şi de a se asigura de integritatea acestuia, nu poate fi condusă de Toni Greblă.

Alianţa Dreapta Unită solicită demisia lui Toni Greblă de la conducerea Autorităţii Electorale Permanente.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.