Acasă Actualitate Sebastian Lăzăroiu estimează cine va fi președintele României în 2024

Sebastian Lăzăroiu estimează cine va fi președintele României în 2024

DISTRIBUIȚI

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial pentru Traian Băsescu, a declarat că în 2024 alegerile prezidențiale vor fi câștigate de Emil Boc, despre care crede că se pregătește pentru candidatura la cea mai înaltă funcție în stat.

„(PSD) nu are un candidat (la prezidențiale – n.n.), de aia unii trag cu ochiul spre Geoană (Mircea Geoană), dar e complicat. Deși îi dau dreptate lui Ciolacu, că sunt șanse mari să avem un președinte de stânga în 2024, și eu cred asta, dar nu va fi (Geoană), va fi Emil Boc. Emil Boc e cel mai de stânga, dar stânga autentică. PSD nu e de stânga, știm bine că nu e. Ca personalitate politică, Emil Boc e structural un om de stânga. Cunoaște bine și a văzut toate deciziile, cât a fost prim-ministru.

Cred că da, Emil Boc se pregătește pentru asta. Nu l-am văzut niciodată atât de des apărând la televizor, la Antena 3, care l-a desființat cât a fost prim-ministru și la multe posturi… Are apariții foarte dese, probabil era o variantă pentru șefia PNL, știu că a și fost curtat de tabăra care acum îl susține pe Cîțu. Și Boc ar fi câștigat în fața lui Orban, nu la un scor mare, dar el și-ar fi expus șansele de a deveni președinte în 2024, ar fi fost cam devreme să pui în funcția de președinte PNL încă din septembrie. Ăsta a fost calculul.

Pe de altă parte, nu rezolva problema nr 1, esențială, să nu mai existe despărțirea între funcția de premier și funcția de șef de partid. Boc ar fi rămas primar la Cluj, ar fi fost președintele partidului și tot Cîțu era premier. Ar fi fost un alt fel de chimie între ei, decât între Cîțu și Orban. Deci eu mai degrabă îl văd pe Boc, dar repet, îi rog pe oameni să reflecteze la asta: Boc e de stânga, nu e de dreapta. Paradoxal, și dacă te uiți și la biografia lui – el a crescut într-o familie săracă, a realizat totul pe cont propriu. Faptul că face ce trebuie în anumite momente și ia niște măsuri nepopulare, asta nu ține de stânga sau dreapta”, a spus Sebastian Lăzăroiu la Digi 24.

3 COMENTARII

  1. Este prematura analiza dumneavoastra, nu uitati ca aparitia mediatica -vizibila a lui Klaus Johannis in cursa pentru Cotriceni a fost extrem de tardiv anuntata, aproape pe fuga, insa cu toate acestea populatia acesti tari l-a votat masiv, in speranta ca apartenenta sa etnica ne va aduce in mod firesc spre un progres catre normalitatea asteptat spre care tindem – munca, seriozitate, corectitudine, etc.
    Si ca sa vezi, pe langa dispretul si aroganta desantata a simpatizantilor PSD ce gravitau in celebra sufragerie a lui GABRIEL OPREA sau la pomenile porcului , uite ca acest etnic german a reusit nu unul ci doua mandate la Cotroceni si asta nu este deloc putin in conditiile in care a infruntat aparatul de propaganda formidabil al lui LIVIU DRAGNEA.

  2. De acord cu ante-comentariul. Sau poate aveți ne voie să revedeți clipul cu caderea lui Boc printre scări la tv… show. Omul e un edil rezonabil cu iz ardelenesc. Dar nici o șansă să se apropie de Herr Klaus, care a scos peneleul din cvasi-anonimat. C’mon mate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.